Şumudică: "Nu aş antrena Steaua, că ne împuşcăm, dar la Dinamo aş merge"

Ultima actualizare:

    Marius Şumudicăfoto: click
Marius Şumudicăfoto: click

Antrenorul Astrei, Marius Şumudică, a vorbit despre relaţia cu patronul Stelei, Gigi Becali, care-l sună des pentru a-i oferta jucătorii, despre rivalitate cu cei din Ghencea, dar şi despre simpatia pentru dinamovişti, deşi e un rapidist convins.

"Gigi Becali m-a sunat și astăzi (n.r. luni, 26 septembrie) și nu i-am răspuns la telefon, pentru că omul, de câte ori mă sună înainte de meci, o comit. Deci nu-i mai răspund la telefon înainte de meci. Îmi tot spune de Junior Morais, că-l vrea și pe Junior, că nu crede în play-off și dacă suntem în play-out suntem forțați să-i dăm. Îmi tot spune de prețuri, de parcă eu sunt patronul. Mă mai șicanează, mă mai întâlnesc cu el acolo prin Pipera, că suntem vecini... I-am spus că-l voi chinui și anul ăsta și mi-a spus, printre altele, că-și dorește din suflet să nu prindem play-off-ul, pentru că suntem singura echipă de care îi e fric. De asta chiar îmi pare bine", a declarat Marius Şumudică după Astra - Poli Iaşi, 1-0.

"De mine nu vorbim. Păi, ce, e revoluţie, ce să vorbesc la Steaua, ne împuşcăm! Asta ne mai trebuie! Asta ar fi ultima, să ajung şi pe la Steaua antrenor. La Dinamo, da. La Dinamo m-aş duce cu inima deschisă, dar la Steaua, nu", a dezvăluit acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net