Şumudică l-a desfinţat pe Buduru şi vrea să se împace cu Niculae

sumudica.jpg

Marius Şumudică
Citeste tot despre: 

Marius Şumudică e în război cu şefii Astrei, antrenorul fiind chemat la Comisia de Disciplină pentru declaraţiile date la adresa acestora. Tehncianul l-a atacat pe preşedintele clubului, Petre Buduru, dar îşi doreşte ca patronul Ioan Niculae să revină lângă echipă.

"Îl contrazic pe domnul Buduru, nu mă pot abține, după ce a zis într-un interviu că nu e nicio problemă dacă Șumudică stă liniștit pe bancă, echipa a jucat fotbal și a câștigat cu 1-0. Când se agită, a luat 4.

Șumudică când s-a agitat a luat campionatul, a luat Supercupa, iar azi s-a agitat Șumudică și am bătut liderul, m-am agitat și am bătut și Steaua. M-am agitat să fac și 2-2 cu Genk, și m-am agitat și am bătut și la Londra, și m-am agitat și la Plzen, și la Viena, și cu Roma. Și ia uite unde e Astra așa, cu agitatul ăsta de Șumudică”, a spus acesta.

Apoi, a continuat: "Eu cu domnul Niculae am mai avut 3-4 clinciuri și ne-am împăcat până la urmă, pentru că niciunul dintre noi nu e ranchiunos. Au fost opinii diferite. Eu îl rog pe această cale și fac un apel la dânsul, știu că el se bucură de rezultate. Nu trebuie să dea ochii cu Șumudică, mai am 3 luni de contract, dar să vină la echipă pentru restul meciurilor din această perioadă. Am avea șanse mai mari să ne calificăm și ar însemna istorie. Fără dânsul, această echipă probabil nu exista. Dar și fără Șumudică, echipa nu mai era unde este acum. Dacă dânsul e foarte puternic și Șumudică e foarte bun, de ce să nu ne urcăm în aceeași barcă și să vâslim? Eu am încheiat securea războiului".

Loading...

Citește și

  • budescu astra liga europa

    Astra și-a propus să nu ia gol contra belgienilor de la Genk, dar aseară socotelile antrenorului Marius Șumudică nu s-au potrivit. Oaspeții au marcat de două ori, dar nici românii nu au rămas mai prejos, astfel că meciul de la Giurgiu, din prima manșă a 16-imilor Ligii Europa s-a încheiat la egalitate, 2-2.

  • marius sumudica fanion astra genk

    Moment inedit petrecut în minutul 10 al meciului dintre Astra și Genk, din prima manșă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa.