Şumudică i-a dat în judecată pe şefii Astrei

sumi-74112112.jpg

sumudica, astra, conducatori, proces
Marius Șumudică nu renunță la războiul cu oficialii Astrei
Citeste tot despre: 

Antrenorul echipei din Giurgiu, Marius Şumudică, i-a chemat în instanţă pe oficialii clubului unde este angajat, el dorind să anuleze amenda de 45.000 de euro fixată de conducători, motivul fiind că i-a jignit.

Conflictul dintre tabere durează de câteva luni, tehnicianul fiind chemat inclusiv în faţa Comisiei de Disciplină de către superiorii săi. “E cu banii la zi, doar pe decembrie nu i-am dat, fiindcă suntem într-un litigiu. El dă de înţeles că e un conflict între noi, că şi femeia de serviciu şi-a luat salariul…E un caz pe rol şi vom regla situaţia după ce se vor pronunţa cei de la Disciplină”, a spus preşedintele Astrei, Petre Buduru.

Loading...

Citește și

  • marius sumudica

    Preşedintele Astrei, Petre Buduru, a anunţat că în club e o persoană care îi transmite finanţatorului Stelei, Gigi Becali, informaţii din interiorul echipei, dar nu a nominalizat. Din câte se pare, el se referea la antrenorul Marius Şumudică, aflat în război cu şefii formaţiei, dar în relaţii bune cu rivalul de la trupa din Ghencea.

  • Liga 1 macină tehnicieni ca o morişcă stricată, rar scăpând cineva nedemis un sezon întreg. Marius Şumudică a avut acest noroc, dar relaţia sa cu omul care îl plăteşte a fost tot timpul tensionată, în ciuda performanţelor giurgiuvenilor. Iată un scurt istoric al „războaielor civile” dintre cei doi!

  • Campionii de la Astra şi-au început cantonamentul din Cipru, acolo unde vor pregăti reluarea sezonului în Liga I, dar şi „dubla” cu belgienii de la Genk din 16-imile Ligii Europa.

  • Marius Şumudică încearcă să scape de această lume hidoasă a jocurilor de noroc, dar parcă ea se ţine scai de el.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1