Şumudică: "E interes naţional să pot să antrenez pentru returul cu West Ham"

Ultima actualizare:

    Marius Şumudicăfoto: click
Marius Şumudicăfoto: click

Marius Şumudică a revenit pe banca Astrei Giurgiu la meciul tur cu West Ham United, din play-off-ul Europa League, 1-1. El a anunţat că speră ca FRF să-i permită să pregătească echipa pentru manşa secundă. Antrenorul Astrei e suspendat fiindcă a fost prins la pariuri, ceea ce e interzis de regulament.

"Probabil voi încerca să iau legătura cu Federația, să vedem ce se va întâmpla. Regulamentul spune să nu antrenez echipa până la meciul cu CFR. Sunt de acord. Dar după meciul cu CFR, până la meciul cu West Ham, cred că este un interes național, al fotbalului românesc, să pot să antrenez echipa, pentru că este un meci de Europa League.

Dacă UEFA spune că n-am nicio restricție, vom vedea ce spune FRF. Cred că suntem întru totul acoperiți, pentru că suspendarea mea a expirat pe 8 august în Europa", a declarat Şumudică.

Apoi, a continuat: "Nici nu mai știu, că iar sunt bulversat. Și cred că și Federație e bulversată. Până la meciul cu CFR probabil nu pot antrena echipa, dar după aceea ar trebui să pot antrena echipa pentru returul cu West Ham. E bizar. În România sunt suspendat în continuare, dar am mail de la UEFA că în Europa nu mai sunt. De-aia am stat pe bancă, altfel nu eram nebun s-o fac. Chiar azi am stat de vorbă cu președintele FRF, a fost deschis, a fost de bună-credință, mi-a zis că dacă UEFA trimite această hârtie el nu are nimic împotrivă, își dorește binele fotbalului românesc și mi-a zis că Astra ar fi arătat altfel cu Șumudică pe bancă".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net