Şumudică dezvăluie de unde urăşte Steaua: "Mă puneau să aplaud în armată!"

780709-sumudica2.jpg

Tehnicianul spune că nu poate să-i sufere pe roş-albaştri de când era tânăr
Foto: Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Rivalitatea dintre Astra lui Marius Şumudică şi Steaua a făcut deliciul ultimilor doi ani în Liga 1, clinciurile dintre cele două părţi înlouind lipsa din peisaj a Rapidului.

Tehnicianul a spus însă aseară, la Digi Sport, că această adversitate nu e întâmplătoare, ci are ramificaţii din tinereţea lui.  ”Fanii m-au văzut pe Ghencea o dată la un meci al Stelei. Aveam în jur de 18 ani, când m-am dus pe Ghencea. Eram în Armată și eram obligat să stau în peluză, cu bonețica aceea pe cap. Am pierdut și un salam atunci (n.r. - râde). Ne-a dat o gentuță, cum se purta la acea vreme, și avem un salam mare. Trebuia să-l împart la pauză, să-l tai felii și să ne facem sandvișuri, așa se dădea. Eram la Unitatea 2317, Compania A Doua, din Ghencea. Jucam la Sportul Stuidențesc și ne-a băgat acolo că Hagi nu voia să se ducă la Steaua. Și ne-a ținut pe toți de la tineret, în pas alergător o stație de tramvai, până în tribună. Și mă puneau să aplaud. Muream, turbam, le țineam ghină, îți dai seama, aveam degetele încrucișate. Și, în alergarea aia, am pierdut salamul. Mamă, ce mi-au făcut ăia, să mă omoare cu bătaia, că ce mâncam noi, d-astea. Și am mai fost pe Ghencea o dată,  când a jucat Rapidul în divizia a doua, cu Petrolul și au fost peste 40.000 de spectatori. În rest, pe Ghencea, niciodată!”, a povestit Șumudică

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Astra este mai aproape de play-off, după succesul, 1-0, de la Gaz Metan Mediaș, și s-a calificat în primăvara Ligii Europa. Cu toate astea, șefii giurgiuvenilor nu sunt mulțumiți pe deplin de antrenorul Marius Șumudică și chiar intenționează să-l amendeze.

  • Denis Alibec e de azi jucătorul Stelei, dar aseară, la Mediaş, i-a mai făcut un ultim cadou Astrei lui Şumudică: gol de trei puncte cu Gaz Metan, şi un la revdere cum nu se putea mai bun.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5