Suma fabuloasă plătită de şefii Barcelonei pentru salarii!

16-sport-messi-gettyimages-673419094.jpg

Argentinianul a plătit salariul pe un an şi jumătate pentru un stabiliment de lux din Ibiza
Foto Click!
Citeste tot despre: 

Barcelona achită salarii de jumătate de miliard de euro anual, după o creştere de peste 170 de mil. euro în trei ani.

FC Barcelona are cel mai mare fond de salarii din La Liga, de 499,7 milioane de euro, în sezonul 2017/2018, informează marca.com. În această sumă intră salariile şi bonusurile acordate jucătorilor şi stafului tehnic.

Fondul de salarii al clubului catalan a crescut cu 171 de milioane în ultimii trei ani. Este pentru prima dată de la introducerea drepturilor de televizare centralizate când FC Barcelona depăşeşte rivala Real Madrid la acest capitol. În acest sezon, madrilenii vor plăti salarii de 489,2 milioane de euro.

Dintre celelate formaţii din la Liga, numai Atletico Madrid depăşte 200 de milioane de euro salarii, în timp ce FC Sevilla şi FC Valencia sunt următoarele în această ierarhie, cu peste 100 de milioane de euro.

Cel mai mic fond de salarii din prima ligă spaniolă îl are Getafe, 28,9 milioane de euro.

Loading...
 
 

Citește și

  • dembele fotbal barcelona

    FC Barcelona va economisi 10 milioane de euro după ce jucătorul Ousmane Dembele a suferit o ruptură de tendon şi va fi indisponibiul cel puţin trei luni.

  • Qatarezii care patronează PSG au stat cuminţi în această vară şi i-au lăsat pe englezi să facă licitaţii de zeci de milioane de euro pe tot felul de jucători necunoscuţi. Pe final de mercato, şeicii sunt însă pe cale să dea lovitura verii!