Stelistul Tudorie: "Le-am lăsat să se bată şi am plecat"

Ultima actualizare:

    Alexandru Tudorie nu l-a impresionat pe Laurenţiu Reghecampf şi a fost împrumutat la Voluntari, unde până acum îi merge bricifoto: Mediafax
Alexandru Tudorie nu l-a impresionat pe Laurenţiu Reghecampf şi a fost împrumutat la Voluntari, unde până acum îi merge bricifoto: Mediafax

Stelistul Alexandru Tudorie se apără în scandalul în care e acuzat că şi-a agresat fosta iubită, în timp ce era la braţ cu actuala cucerire. incidentul s-a produs la ora 04.00, în Centrul Vechi, şi jucătorul, în primă fază, va fi amendat de către conducători.

"Am participat, alaturi de iubita mea, la o petrecere in oras. In momentul in care am parasit locatia respectiva, ne-am intersectat cu fosta mea prietena, care a inceput sa-i adreseze injurii actualei mele iubite. Intre cele doua a izbucnit un conflict, iar eu am incercat sa-l aplanez, impingandu-le pe amandoua in sensuri opuse. Din pacate, in momentul in care am tras-o de jacheta, fosta mea prietena s-a impiedicat si a cazut in genunchi. Dupa aceea, eu le-am lasat pe cele doua sa-si rezolve problemele si am plecat. De aici si pana la a spune ca eu am batut-o este un drum foarte lung. In zona se afla camere video de supraveghere, deoarece exista mai multe sedii de banci, astfel incat organele abilitate, la care domnisoara respectiva a apelat, pot verifica exact desfasurarea incidentului. Imi pare rau ca am ajuns in aceasta postura, deoarece nu este normal ca fosta mea prietena sa incerce sa-si faca imagine pe seama unui astfel de incident, in care eu nu am fost, in niciun caz, agresorul", a spus Tudorie pe pagina de facebook a Stelei.

Argăseală: "Va fi amendat"

Preşedintele clubului, Valeriu Argăseală, a făcut următoarele precizari cu privire la acest subiect: "Am discutat cu Alex vizavi de acest incident. Avand in vedere faptul ca declaratiile celor doi sunt total contradictorii, ne rezervam, pentru moment, dreptul de a lua in considerare doar varianta jucatorului. Clubul nostru va demara o ancheta in acest sens si avem incredere in faptul ca adevarul va iesi la lumina. Pentru moment, putem spune doar ca Tudorie va fi tras la raspundere pentru faptul ca se afla in oras la o ora foarte avansata, in conformitate cu Regulamentul Intern al clubului".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net