Steliştii vor manifesta în toată ţara la 25 februarie!

suporteri steaua

suporteri steaua
Suporterii Stelei vor ieşi în stradă pentru echipa lor
Citeste tot despre: 

Gigi Becali a declarat că suporterii stelişti vor organiza manifestaţii în toată ţara, la 25 februarie, pentru a protesta faţă de acţiunile Armatei şi a celor de la CSA împotriva clubului său.

"Suporterii Stelei nu au plecat şi nu vor pleca niciodată de la echipa asta. Pe 25 februarie vor fi manifestaţii în toată ţara, în toate prefecturile. Pe 25 februarie manifestaţii la toate prefecturile din ţară şi în Bucureşti. O să vedeţi! Nu m-am băgat până acum, dar o să mă bag şi eu, că vreau ca la Bucureşti să fie măcar 30.000-40.000 de oameni", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Întrebat cine se află la originea acestor acţiuni, Becali a răspuns: "Se află suporterii. Acţiunea asta o conduce un suporter din Anglia. Ăştia fac toate pe Facebook. Au cam 25 de prefecturi până acum, au obţinut autorizaţii. Manevrează totul pe Facebook. Când se va apropia, o să fac şi eu o propagandă mai mare. Dacă va fi serios protestul, o să particip eu personal la acest protest. O să organziez şi o scenă, în care să le vorbesc suporterilor, ca să vedem cum este în România".

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1