Steliştii, umiliţi de un fost jucător: «Aroganţa şi necunoaşterea propriei valori au adus dezastrul»

CLIIMA20111119_0156_1.jpg

Valeriu Răchită
Citeste tot despre: 

Înfrângerea Stelei în faţa lui Chelsea a creat cadrul perfect oamenilor de fotbal din România pentru a-i taxa pe aroganţii din Ghencea. "Vivi" Răchită, fostul lor jucător, n-a stat nici el departe.

"S-a întâmplat ca aroganţa şi necunoaşterea propriei valori să ducă la acest dezastru. Trebuia să fie avizaţi de forţa lui Chelsea şi să trimită la Londra un specialist, nu pe cineva care să servească breakfast. Să ştie că pe banca adversă stă Mourinho, nu să faci aroganţe şi să spui că te baţi la locul doi cu Schalke, club care l-a cumpărat pe Boateng de la Milan.

În acest timp tu îi pierzi pe Rusescu şi Chiricheş, cei mai buni. Cei de acum de la Steaua trăiesc într-o bulă de săpun care cât de curând se sparge. Să se gândească la faptul că au plecat cei mai buni jucători, să îi înlocuiască pe măsură. Asta fac profesioniştii. La ce văd, anul acesta Steaua va avea probleme cu Petrolul şi Astra, dacă aceste două echipe sînt lăsate să joace. Dacă nu apar sateliţi şi dacă sunt arbitraje corecte", a declarat Răchită la Radio GSP.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1