Steliştii, tricouri speciale dedicate câştigării Cupei Campionilor

Ultima actualizare:

    Duckadam, un simbol al Stelei 1986foto: Click!
Duckadam, un simbol al Stelei 1986foto: Click!

Din sezonul viitor steliştii vor evolua în tricouri albe în deplasare, modelul fiind ales pentru a sărbători cei 30 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor.

Anul acesta se împlinesc 30 de ani de la finala Cupei Campionilor, câştigată contra Barcelonei, la penalty-uri. în 1986, în mai, roş-albaştrii au reuşit cea mai mare performanţă a fotbalului românesc, iar generaţia de acum va aduce un oamgiu foştilor campioni: în sezonul 2016 - 2017, în partidele din deplasare se vor purta tricouri albe, aşa cum au au avut cei de la "Sevilla 1986".

"E o onoare pentru noi că ne celebrează. Nu ştiu dacă vor putea atâta timp cât nu au palmaresul.

E ciudat, totuşi, pentru că noi în fiecare an organizăm câteva ceva şi nimeni de la actualul club nu a participat. Cred că un asemenea eveniment ar trebui celebrat în fiecare an de club, nu doar acum la 30 de ani", a spus marele absent al finalei Tudorel Stoica la Digi Sport.

L-a desfiinţat pe Gigi Becali

Stoica, omul care nu a jucat atunci din cauza cumulului de cartonaşe galbene, a avut şi un mesaj dur pentru Gigi Becali. Fostul fotbalist e supărat fiindcă actuala conducere nu se luptă pentru a recupera "identitatea" echipei.

"Nu ştiu ce gândesc cei de la MApN, nici ce gândeşte Gigi Becali. Eu cred că această problemă o putea rezolva Gigi Becali, care şi-a minţit şi jucătorii şi suporterii că are palmaresul. Eu vă spun că nu-l are.

La fel a procedat şi cu emblema din piept când a spus că nu valorează nici 1000 de euro. A jignit foarte mulţi sportivi. El se laudă că e bogat, că face donaţii. Păi, dacă a ajuns ce a ajuns e datorită acestui club. Fă şi tu o înțelegere atunci. Fără siglă, echipa nu înseamnă nimic. Cum ar fi ca România să nu mai poată juca cu emblema actuală? N-ar mai fi România!

Conflictul se putea termina aici foarte repede şi uşor. Dar, când nu vrei să dai bani la clubul-mamă, ca să zic aşa, şi vrei să-ți plimbi jucătorii prin jurul Bucureștiului, este problema ta. Dacă aș face parte din conducerea Ministerului, aş şti ce aş face", a mai spus Stoica.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net