Steliştii sunt luaţi la mişto de doi foşti antrenori: "Sunt jucători de naţională, dar nu pot să dea o centrare!"

Ultima actualizare:

    Chipciu şi Ţucudean au rămas foarte datori după primele meciuri ale returuluiFoto: Răzvan Păsărică
Chipciu şi Ţucudean au rămas foarte datori după primele meciuri ale returuluiFoto: Răzvan Păsărică

Steaua n-a reuşit decât un jenant 0-0 pe terenul Extensiv, din Craiova, şi lumea se întreabă deja dacă din campioana României n-a mai rămas decât o umbră după plecările lui Keşeru, Sânrmărtean şi Szukala.

Ilie Dumitrescu şi Mihai Stoichiţă, doi foşti antrenori în Ghencea, au luat în vizor câţiva jucători ai roş-albaştrilor care au pretenţii, dar nu oferă nimic în shcimb. ”Nu trebuie să te precipiți, să încerci să desfaci adversarul, să fii foarte calm și să nu intri în stare de presiune. Pe mine altceva mă îngrijorează foarte tare. Sunt foarte multe momente de joc în care adversarul te lasă să preiei, poți să centrezi, iar aceste centrări sunt de slabă calitate. Adi Popa, Chipciu sunt jucători de echipa națională. Chipciu făcea semn să nu se grăbească, centrează și lovește primul adversar. Chiar dacă terenul este foarte prost, trebuie să vezi o centrare de calitate”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

"Steaua are probleme mari. Pe atac poziţional, în meciul cu Rapid, a dat vreo 7 centrări în spatele porţii. Aşa nu poţi cîştiga. Au mari probleme la acest capitol. Lor le convin contraatacurile. Keşeru e o pierdere mare, dădea multe goluri.

La Craiova a fost greu şi din cauza terenului, dar cînd ajungi în zonele laterale, avînd posibilitatea să centrezi, trebuie să ai şi precizie. Steaua a fost clar dezavantajată că n-a primit penalty, dar trebuie să accepţi deciziile arbitrului. Ţucudean devine o aventură după părerea mea. Mă aşteptam mai mult de la el, să participe mai mult la joc, să aducă mingea în gura porţii. El e o mare enigmă pentru mine la modul cum se prezintă. Chipciu e în scădere de formă, nu ştiu ce se întîmplă cu el. Adi Popa e un luptator continuu cu o cauză pe care nu reuşeste să o câştige", a declarat Stoichiţă la Dolce Sport", a spus şi "Lippi" la DolceSport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net