Steliştii strâng rândurile pentru Neşu

Ultima actualizare:

    Neşu a revenit anul  trecut în fotbalul  românesc, lucrând  în staff-ul formaţiei  „U” Cluj Foto: mediafax
Neşu a revenit anul trecut în fotbalul românesc, lucrând în staff-ul formaţiei „U” Cluj Foto: mediafax

„Uniţi pentru Mihai” e un eveniment cu dublă însemnătate: se celebrează 30 de ani de la cucerirea Cupei Campionilor Europeni şi totodată se va atrage atenţia asupra lui Neşu, un simbol al echipei din Ghencea ce de cinci ani e paralizat.

La iniţiativa lui George Ogăraru, fost fotbalist al „militarilor” şi bun prieten cu Mihai Neşu, şi a suporterilor Stelei, mâine, la Sala Polivalentă, de la ora 19.00, în direct la Digi Sport 3, se va da startul unei partide speciale. Steaua 1986, echipă ce a câştigat Cupa Campionilor Europeni acum 30 de ani, se va duela cu cei care au făcut parte din formaţia din 2006, acolo unde a evoluat şi Neşu. „Veterani” ca Lăcătuş, Bumbescu, Stoica, Bărbulescu sau Balint, antrenaţi de Emerich Ienei, vor da piept cu unii ca Goian, Dică, Rădoi, Petre Marin sau Ogăraru, „tinerii” fiind pregătiţi de Oleg Protasov. Scopul e de a umple sala, banii proveniţi din vânzarea biletelor urmând a fi oferiţi lui Neşu. „Bichonul” a suferit un accident la un antrenament al lui Utrecht, în 2011, şi de atunci e paralizat, tratamentul de recuperare, ce se poate efectua în SUA, fiind foarte scump. „Sperăm să vină cât mai multă lume, indiferent dacă sunt stelişti sau nu. Să-i arătăm cât de mult a fost şi va fi iubit. Mie mi-ar fi fost foarte greu să trec prin ceea ce a trecut el, mă refer şi la celelalte evenimente din viaţa lui. A arătat că este un luptător şi un campion”, a spus Rădoi, Neşu fiind părăsit de soţie, iar părinţii decedând într-un interval scurt în urmă cu aproape doi ani.

Bilete între 25 şi 75 de lei

Suporterii care doresc să asiste la meci au la dispoziţie la casele de bilete ale Sălii Polivalente, tichete la trei categorii, cu preţurile între 25 şi 75 de lei, programul fiind azi de la orele 10.00 – 18.00 şi mâine, de la ora 13.00. În tribune, fanii vor afişa mai multe mesaje de susţinere, iar la finalul meciului Gabi Balint îi va oferi un trofeu. Cei care doresc să facă donaţii, o pot face în conturile: CONT RON: RO73BTRLRONCRT00A5705702, CONT EUR: RO58BTRLEURCRT00A5705702, CONT USD: RO28BTRLUSDCRT00A5705701.

image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net