Steliştii se masacrează între ei după ce i-a bătut CFR acasă pentru prima dată în 68 de ani

Ultima actualizare:

    Steliştii au pierdut primul meci al sezonului în faţa lui CFR, pe Arena NaţionalăFoto Click!
Steliştii au pierdut primul meci al sezonului în faţa lui CFR, pe Arena NaţionalăFoto Click!

Steaua a pierdut mulţi jucători de valoare în acest an, dar şi achiziţiile au fost teoretic pe măsură. Doar teoretic, pentru că practica i-a omorât!

Golubovic, Popescu, Moke, Tănase sau Aganovic nu s-a ridicat la nivelul pretenţiilor şi consecinţele se văd. Laurenţiu Reghecampf are mari probleme cu omogenizarea echipei, iar jocul şi rezultatele scârţâie rău de tot. CFR Cluj, o echipă în insolvenţă, cu datorii imense şi decimată în ultimul an, i-a bătut pe vicecampioni cu 2-1, dublă Bud, şi le-a băgat steliştilor "mortul" în casă! Aceştia se acuză unul pe celălalt şi situaţia e foarte tensionată în vestiarul roş-albaştrilor. "Se întâmplă, e fotbal. Sunt momente la unele echipe, ca în seara asta, când toţi sunt morţi. Nu pot să alerge, nu ai ce să le faci. Nu ştiu de ce, nu sunt doctor şi nici psiholog. Dar sunt tot ăia care ne aduceau bucurii, nu sunt supărat. A fost ceva la care nu mă pricep, toată echipa a fost moartă. E posibil ca jucătorii să fi fost obosiţi. Nu ştiai pe cine să mai schimbi. Golubovic nu este marcator, e şi el p-acolo, dar lasă că iau atacant la iarnă. O să iau unul din cei doi, ştiţi voi care, din România", a spus Gigi Becali, referindu-se probabil la Alibe sau Gnohere.

Foarte supărat a fost şi Laurenţiu Reghecampf, care, necaracteristic pentru el, recunoaşte supremaţia adversarului fără să mai caute vnia în alte părţi. "Sunt foarte dezamăgit, a fost o seară neagră pentru noi. Nu am reuşit să punem în practică lucrurile pe care ni le-am propus şi am fost depăşiţi total. Dar nu uitaţi că am făcut pregătirea cu o echipă, iar acum jucăm cu altă echipă. Am pierdut trei jucători foarte importanţi, e nevoie de timp ca cei care au venit să se ridice la valoarea celorlalţi. Eu cred că cel mai mult suferim la atitudine, că nu câştigăm duelurile. Am ajuns ca Popa să ţină echipa în spate. Chiar dacă mulţi îl critică, iar astăzi nu a reuşit o partidă prea bună, uitaţi-vă ce atitudine are şi cum a tras în partidele anterioare echipa după el", a spus antrenorul.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net