Steliştii primesc o avere dacă bat pe Sporting

Ultima actualizare:

    Harlem Gnohere  a marcat patru din  ultimele șase goluri  ale celor de la FCSB
Harlem Gnohere a marcat patru din ultimele șase goluri ale celor de la FCSB

Roş-albaştrii se luptă cu Sporting Lisabona în play-off-ul Champions League. Cum miza e un loc în grupele competiţiei, acolo unde se câştigă zeci de milioane de euro, patronul Gigi Becali a decis să-şi premieze fotbaliştii cu sume uriaşe.

Mâine, elevii lui Nicolae Dică vor juca turul în Portugalia. Partida e una crucială, o victorie şi chiar o remiză transformând trupa română în favorită. Conştient de importanţa jocului, patronul FCSB, Gigi Becali, a anunţat public. “Dacă trec de Sporting au 120.000 de euro, cei care au trecută clauza în contract, dar şi cei care nu au aşa ceva, vor lua 100.000 de euro. Asta e prima”, a spus el, dorind să-i impulsioneze şi pe cei din lot care nu se aşteptau la o asemenea ofertă. Oricum, şi până acum, omul de afaceri le-a plătit bounsuri consistente celor din echipă.

Spre exemplu, depăşirea cehilor de la Viktoria Plzen a fost recompensată cu câte 30.000 de euro, acum sumele fiind şi de patru ori mai mari. Anunţul vine şi-n contextul în care Dică are probleme de efectiv, Teixeira şi Bălaşa fiind indisponibili pentru meciul cu lusitanii. Lor li se adaugă şi Budescu, un alt om de bază. Primul nu va evolua, având din câte se pare o entorsă, suferită în partida cu Astra. În plus, steliştii acuză şi o stare de oboseală.

“Este un meci foarte important, dar cred că trebuia să-i intereseze şi pe cei care fac programările. Am văzut că Sporting joacă la o săptămână, însă noi jucăm din trei în trei zile, că noi suntem în România şi probabil nu vor să avem echipe în Champions League. Să fie cât mai obosiţi jucătorii, că aşa e mai bine la noi”, s-a plâns Dică.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net