Steliştii fac miting împotriva lui Becali: "Ne luăm echipa înapoi!"

Ultima actualizare:

    Steliştii anunţă haos în Ghencea pe 24 octombrieFoto Click!
Steliştii anunţă haos în Ghencea pe 24 octombrieFoto Click!

Se spune că timpul vindecă rănile, dar nu şi la Steaua. Deşi părea că animizităţile dintre CS Steaua şi FC Steaua s-au mai stins, iar opinia publică s-a îndreptat către echipa lui Gigi Becali la vederea impotenţei financiare a Armatei, lucrurile au degenerat din nou.

Galeria Stelei, cea care nu s-a împăcat niciodată cu faptul că echipa latifundiarului din Pipera e Steaua istorică, anunţă un miting de proporţii în Ghencea, sâmbătă, 24 octombrie. Obiectivul e acelaşi: determinarea lui Becali de a renunţa la clubul din Liga I în favoarea Ministerului Apărării şi Protecţiei Naţionale. ”După cum bine știți, Jan Pavel a sunat adunarea! Pe data de 24 octombrie, ora 14:00, neapărat trebuie să fim în fața stadionului Ghencea, templul fotbalului românesc pentru a susține cauza noastră:”Ne vrem clubul înapoi”. FCSB-iști sau CSA-iști... suntem cu toții steliști! Toți vedem cum clubul nostru a ajuns bătaia de joc a unei instituții, și mă refer în special la conducătorii ei (CSA), dar și a unui cioban incompetent și avar după putere și faimă!”, se arată în comunicatul postat de Pavel, fostul lider de galerie al roş-albaştrilor.

Iniţiativa a fost lansată şi pe internet printr-un filmuleţ pe care îl puteţi vedea mai jos şi care e însoţit pe Youtube de un mesaj mobilizator.  ”Magia și spiritul roș-albastru au dispărut. Citius, Altius, Fortius a fost omorât, în locul lui apărând o echipă fără istorie, fără identitate, fără demnitate, condusă după chipul și asemănarea finanțatorului.

Pe 24 octombrie continuăm drumul, ne luăm echipa înapoi”. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net