Steliştii, desfiinţaţi pe propria pagină de facebook!

Ultima actualizare:

    Pagina de facebook a Steleifoto: arhivă personală
Pagina de facebook a Steleifoto: arhivă personală

Steaua a încheiat la egalitate cu Petrolul, 0-0, pe mocirla de pe "Ilie Oană". Culmea e că pe pagina de facebook a campioanei prima informaţie e că elevii lui Rădoi sunt singuri care nu au înscris în faţa codaşei din Liga I.

Roş-albaştrii au înregistrat prima remiză după trei victorii consecutive în Liga 1 de vină pentru acest semi-eşec fiind şi terenul sub orice critică al echipei ploieştene.

Steliştii au explicat ce s-a întâmplat, dar s-au "lăudat" şi cu un record negativ.

"Steaua a obţinut un rezultat de egalitate, scor 0-0, pe terenul ultimei clasate, Petrolul şi a stabilit un record negativ în acest sezon, fiind prima echipa de Liga 1 care nu a înscris în poarta celor din Ploieşti.

Din nefericire, un rol extrem de important în ceea ce priveşte scorul final a fost jucat de către gazonul de pe "Ilie Oană", care contrasteaza cu stadionul de cupe europene construit de către autoritîţi. Practic, acesta nu mai poate fi numit gazon, ci un ogor specific echipelor de judeţ, aspect care periclitează, pe lângă potenţialul spectacol fotbalistic oferit de echipe, chiar sănătatea jucătorilor", se arată pe pagina oficială a clubului.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net