Steliştii au trăit periculos înainte de meciul cu Dinamo!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Steliştii au trecut la pas de Dinamo Tbilisi în turul trei preliminar al Ligii Campionilor şi îi aşteaptă acum, în campionat, Dinamo, în unicul derbi al fotbalului românesc. Trei dintre titularii lui Reghecampf, Gardoş, Latovlevici şi Tătăruşanu şi-au "încărcat bateriile" pentru întâlnirea cu rivalii din Şoseaua Ştefan cel Mare pe Lacul Snagov.

Campionii au avut un parcurs fără greşeală în preliminariile Ligii, dar meciul cel mai important pentru fanii "roş-albaştrilor" vine abia mâine, când steliştii întâlnesc rivalii din Şoseaua Ştefan cel Mare. Până la disputa cu fotbaliştii lui Gigi Mulţescu, jucătorii din Ghencea au avut timp de respiro, pentru că antrenorul Laurenţiu Reghecampf le-a dat jucătorilor o zi liberă, după calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, în dauna celor de la Dinamo Tbilisi. Steliştii au ales relaxarea activă, dar şi periculoasă.

Florin Gardoş- Fundaşul campioanei a vrut să încerce senzaţii tari şi a ales să se înalţe deasupra apei pe flyboard

simeon stalpnicul png

Aşa cum s-a mai întâmplat în urmă cu mai mult de o săptămâna, locul de distracţie al campionilor a fost Lacul Snagov. Acum, protagonişti au fost portarul Ciprian Tătăruşanu şi fundaşii Florin Gardoş şi Iasmin Latovlevici. Cei trei şi-au făcut de cap, practicând sporturi nautice. Tătăruşanu şi Latovlevici au fost ceva mai "cuminţi", în sensul că au preferat plimbările cu ski jet-ul.

Iasmin Latovlevici- Fotbalistul a experimentat mai întâi wakeboard, apoi s-a aventurat în apele Snagovului pe ski jet

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Bineînţeles, au făcut valuri şi pe apă, şi pe mal, unde toţi ochii curioşilor erau aţintiţi către ei, iar fotbaliştilor le-a făcut plăcere să se dea în spectacol. La un moment dat Gardoş le-a luat faţa celor doi. Plictisit de plimbările cu ski jet-ul, fundaşul a avut să încerce şi ceva mai "tare", aşa că a ales flyboard-ul. S-a înălţat de câteva ori la mulţi metri deasupra apei, iar căzăturile au fost pe cât de "artistice", pe atât de periculoase. După câteva ore de bălăceală, cei trei jucători stelişti au plecat de pe Lacul Snagov, însă distracţia lor, şi a celor care i-au urmărit de pe margine, a fost pe cinste!

«Dublă» de 20 de milioane €

Legia Varşovia, campioana Poloniei, este ultimul hop hărăzit Stelei la tragerea la sorţi de la Nyon. Roş-albaştrii recunosc însă că "Leşii", care au trecut în turul III de Molde, după 1-1 în Norvegia şi 0-0 la Varşovia, sunt de temut. Legia nu este o cunoştinţă nouă pentru români. Rapid i-a întâlnit în 2011, în grupele Ligii Europa, iar giuleştenii au fost învinşi de două ori, 0-1 la Bucureşti şi 3-1 în deplasare.

Cristi Tănase se va lupta cu polonezii de la Legia pentru a intra în grupele Ligii Campionilor (foto: Răzvan Păsărică)

simeon stalpnicul png

Poarta Legiei este apărată de Duşan Kuciak, fostul jucător al Vasluiului, iar principalul pericol pentru Tătăruşanu vine din partea lui Miroslav Radovici, atacantul care i-a marcat Rapidului trei goluri. Un mare dezavantaj pentru Steaua vine din partea presiunii pe care fanaticii fani ai Legiei o vor pune la jocul de acasă. "Legionarii" sunt recunoscuţi ca unii dintre cei mai răi fani din Europa. Turul dintre Steaua şi Legia se va juca pe Arena Naţională, la 20 sau 21 august, iar returul, în Polonia la 27 sau 28 august. (Gigi Stancu)

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net