Steliştii au încheiat amicalele în genunchi, dar rămân aroganţi

16-sport-tamasasfgdfg.jpg

Gabi Tamaș crede că Steaua e favorită la titlu, chiar dacă a câştigat un singur amical în această iarnă, 1-0 cu Vardar Skopje
Foto Click!

Steaua a pierdut ieri şi ultimul amical jucat în cantonamentul din Antalya, 3-4 cu polonezii de la Wisla Cracovia, după ce a condus cu 3-1, şi termină cam în genunchi perioada de pregătire din Turcia, unde a câştigat un singur meci: 1-0 cu Vardar Skopje, din Macedonia.

Totuşi, băieţii lui Laurenţiu Reghecampf rămân cu nasul pe sus şi se consideră în continuare favoriţi să câştige titlul, chiar dacă pe locul 1 este deocamdată Viitorul lui Gheorghe Hagi. ”Au fost două cantonamente grele, în care am muncit din greu, să fim pregătiți pentru campionat. Sperăm să nu facem aceleași greșeli pe care le-am făcut în meciurile amicale. Niciun meci oficial nu se compară cu cele amicale. Într-un fel este bine că nu se mai joacă meciul cu Hajduk Split, pentru că suntem și noi obosiți, am muncit foarte mult, dar trebuie să muncim în continuare pentru la meciul cu CFR. Toate transferurile care au venit la Steaua sunt un câștig, nu doar Alibec. Bineînțeles că Steaua are prima șansă la titlu. Am văzut că este frig, zăpadă, dar și aici a fost frig, fără zăpadă, tremur. Vedem cum va fi terenul la Cluj-Napoca. Sperăm să fie bine, dar și în caz contrat, și ei joacă pe același teren ca și noi”, a declarat Gabi Tamaș, după ultimul amical al Stelei.

Amicalele Stelei în cele două cantonamente:

Steaua - Qarabag 0-2

Steaua - Vardar 1-0

Steaua - Terek Grozny 1-1

Steaua - Slovan Bratislava 1 - 2

Steaua - Wisla Cracovia 3-4

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1