Steliştii au decolat spre Spania după cinci ore de aşteptare fiindcă s-au zgârcit la bani

Ultima actualizare:

    Zăpada abundentă a încurcat traficul aerian, iar steliştii "au stat la coadă" pentru decolare
Zăpada abundentă a încurcat traficul aerian, iar steliştii "au stat la coadă" pentru decolare

Delegaţia trrupei din Ghencea ar fi trebuit să plece azi, de la ora 15.45 spre Malaga pentru cel de al doilea stagiu de pregătire din această iarnă. Dar, au ajuns să stea cinci ore în aeroport, privind cum decolează alte avioane. Motivul: au ales să zboare cu o cursă low-cost.

Steaua a ales să facă deplasarea spre Spania cu o cursă low-cost a companiei Blue Air. Decizia plus cu furtuna de zăpadă care a „paralizat" Capitala a dat naştere la o situaţie nedemnă de o echipă campioană. Concret, avionul steliştilor ar fi trebuit să decoleze la ora 15.45, însă acest lucru nu s-a întâmplat! În schimb, ora plecării a fost amânată în mod repetat. După ce au stat aproape cinci ore în aeroport, steliştii au început să critice modul în care clubul a organizat deplasarea în Spania.

„Aşa se întâmplă când plecăm cu o companie low-cost! Companiile mari au prioritate şi pleacă mult mai rapid de pe aeroport. Sunt curse care au avut doar câteva minute de întârziere la plecare. Noi stăm aproape de ore bune în aeroport! Îşi bat joc de noi!", a declarat un stelist pentru gsp.ro. După mai multe ore de aşteptare, avionul în care s-a aflat delegaţia Stelei a decolat spre Malaga. Înainte de decolare, 15 pasageri s-au dat jos din avion de teama condiţiilor meteo.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net