Steliştii ar putea juca din nou în Ghencea!

Ultima actualizare:

    Între timp, stadionul Steaua şi terenurile de antrenament din jurul lui sunt nefolosite şi se degradează de la o zi la altafoto: Click
Între timp, stadionul Steaua şi terenurile de antrenament din jurul lui sunt nefolosite şi se degradează de la o zi la altafoto: Click

Reprezentanții CSA Steaua şi FC Steaua s-au întâlnit azi la sediul clubului sportiv şi au negociat o viitoare colaborare, temele fiind folosirea mărcii şi revenirea echipei de fotbal în complexul sportiv din Bulevardul Ghencea.

"Miercuri, 9 septembrie a.c., la sediul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București a avut loc o întâlnire între reprezentanții CSA Steaua și reprezentanții SC FC Steaua SA. Întâlnirea a avut loc la inițiativa președintelui CSA Steaua, domnul George Boroi, ca urmare a pozițiilor echilibrate și disponibilității exprimate public de președintele clubului de fotbal, domnul Valeriu Argăseală. În cadrul întâlnirii, au fost reluate discuțiile privind o viitoare colaborare între cele două cluburi, având ca teme principale reglementarea problematicii legate de folosirea mărcii și revenirea echipei de fotbal în complexul Ghencea. Cele două părți au convenit că viitoarea colaborare se va face în conformitate cu prevederile legale în vigoare și cu Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție din 3 decembrie 2014. În perioada imediat următoare vor fi stabiliți termenii concreți ai colaborării", se arată într-un comunicat al Biroului de presă al CSA Steaua.

CSA Steaua şi FC Steaua, clubul de fotbal finanţat de Gigi Becali, se află de mai mult timp în conflict după ce clubul Armatei a obţinut în instanţă anularea mărcii înregistrate de echipa din Liga I. În urma acestui conflict, contractul dintre FC Steaua şi CSA privind dreptul clubului de fotbal de a folosi terenurile din Complexul din Bulverdul Ghencea nu a mai fost prelungit după expirarea, în această vară, a ultimei înţelegeri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net