Steliştii ar putea juca din nou în Ghencea!

stadion steaua

stadion steaua
Între timp, stadionul Steaua şi terenurile de antrenament din jurul lui sunt nefolosite şi se degradează de la o zi la alta
foto: Click
Citeste tot despre: 

Reprezentanții CSA Steaua şi FC Steaua s-au întâlnit azi la sediul clubului sportiv şi au negociat o viitoare colaborare, temele fiind folosirea mărcii şi revenirea echipei de fotbal în complexul sportiv din Bulevardul Ghencea.

"Miercuri, 9 septembrie a.c., la sediul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București a avut loc o întâlnire între reprezentanții CSA Steaua și reprezentanții SC FC Steaua SA. Întâlnirea a avut loc la inițiativa președintelui CSA Steaua, domnul George Boroi, ca urmare a pozițiilor echilibrate și disponibilității exprimate public de președintele clubului de fotbal, domnul Valeriu Argăseală. În cadrul întâlnirii, au fost reluate discuțiile privind o viitoare colaborare între cele două cluburi, având ca teme principale reglementarea problematicii legate de folosirea mărcii și revenirea echipei de fotbal în complexul Ghencea. Cele două părți au convenit că viitoarea colaborare se va face în conformitate cu prevederile legale în vigoare și cu Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție din 3 decembrie 2014. În perioada imediat următoare vor fi stabiliți termenii concreți ai colaborării", se arată într-un comunicat al Biroului de presă al CSA Steaua.

CSA Steaua şi FC Steaua, clubul de fotbal finanţat de Gigi Becali, se află de mai mult timp în conflict după ce clubul Armatei a obţinut în instanţă anularea mărcii înregistrate de echipa din Liga I. În urma acestui conflict, contractul dintre FC Steaua şi CSA privind dreptul clubului de fotbal de a folosi terenurile din Complexul din Bulverdul Ghencea nu a mai fost prelungit după expirarea, în această vară, a ultimei înţelegeri.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1