Steliano Filip a semnat cu FC Dinamo

filip-steliano-dinamo_rps1484.jpg

Steliano Filip
Steliano Filip
Foto: sportpictures.eu

FC Dinamo a anunţat că Steliano Filip (26 de ani) a re-venit la gruparea bucureşteană. Fundașul a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2023. El a evoluat ul-tima oară la Larissa, în prima ligă a campionatului din Grecia.

Filip s-a întors după trei ani la Dinamo, clubul la care a terminat junioratul şi a cunoscut performanţa pe plan intern, cucerind două trofee în tricoul alb-roşu, Supercupa României (2012) şi Cupa Ligii (2017). 7 este numărul oficial de joc al lui Steliano Filip la Dinamo.
Iată câteva repere din cariera acestuia prezentate de FC Dinamo:  
15 meciuri are Steliano Filip pentru Larissa în acest se-zon competiţional, toate în campionatul Greciei. A jucat patru etape, integralist, în această lună.
153 de partide, 6 goluri şi 10 pase decisive a adunat Ste-liano Filip la Dinamo în toate competiţiile, Liga 1, Cupa României, Cupa Ligii şi Europa League.
27 de ani va împlini Steliano Filip peste câteva luni, pe 15 mai.
7 este numărul echipelor din cariera lui Steliano Filip: Banatul Timişoara, FC Baia Mare, Dinamo Bucureşti, Hajduk Split (Croaţia), Dunărea Călăraşi, Viitorul Con-stanţa şi Larissa (Grecia).
7 selecţii are Steliano Filip pentru prima reprezentativă a României, debut pe 17 noiembrie 2015, Italia vs Româ-nia 2-2.
A jucat în carieră pentru loturile naţionale U17, U19 şi U21.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1