Steliano Filip s-a îmbătat înaintea meciului din Cupă: ”Abia se mai ținea pe picioare!”

Steliano Filip.jpg

Steliano Filip
Steliano Filip

Steliano Filip s-ar fi îmbătat în hotelul în care delegația roș-albă a fost cazată pentru meciul din Moldova, cu Aerostar Bacău. El a fost calmat doar de polițiști, undeva la ora 5.00 dimineața, dar acum e pe teren și are o evoluție bună în meciul din Cupa României.

”Poliţiştii au avut intervenţie la hotel. Doar au deschis uşa şi s-a afişat Steliano Filip, care abia se ţinea pe picioare, dar mai erau doi jucători. Agentul le-ar fi zis <<<Dacă nu vă liniştiţi, mă duc să-l trezesc pe antrenorul Miriuţă>>. După... s-au calmat.

Există fişă de intervenţie. Clientul a sunat la recepţie întâi şi după a sunat la poliţie când a văzut că nu se liniştesc. Filip era ameţit, abia se ţinea pe picioare. Poliţia doar i-a liniştit. Nu s-a făcut proces verbal, s-a completat doar fişa de intervenţie, nu ştiu mai mult”, a povestit un client pentru prosport.ro.

”Nu putem nici să confirmăm, nici să infirmăm”, a spus managerul hotelului.

Antrenorul Vasile Miriuță nu a ținut însă cont și l-a titularizat pe Filip, oferindu-i și banderola de căpitan: ”Nu ştiu, chiar acum aud pentru prima dată aceste lucruri. Ce a făcut? Nu ştiu... Steliano Filip e în lot şi e şi căpitanul echipei. Îţi dai seama că nu pot eu să-i controlez la ora aia”.

Loading...
 
 

Citește și

  • Steliano Filip

    Fundaşul Steliano Filip a declarat că nu a declarat niciodată că vrea să plece de la Dinamo, el subliniind că la randamentul său, dar şi la locul ocupat de Dinamo în clasament, nu ar putea să ajungă decât la Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă aflată pe ultimele locuri ale clasamentului în Liga I.

  • Se spune că secretul unui sportiv de succes constă într-o viaţă de familie linişită, care să-i asigure acestuia confortul psihic de care are nevoie pentru a se concentra sută la sută la antrenamente şi competiţii. Poate nu întâmplător, cei mai mulţi dintre performerii planetei se pot lăuda cu familii închegate, mariaje reuşite, căsnicii exemplare.