Ştefan Radu a pierdut Cupa Italiei!

Ultima actualizare:

    Românul se poate califica azi pentru prima dată în grupele Ligii Campionilor, dacă nu pierde derby-ul cu InterFoto Click!
Românul se poate califica azi pentru prima dată în grupele Ligii Campionilor, dacă nu pierde derby-ul cu InterFoto Click!

Juventus Torino a câştigat Cupa Italiei pentru a 12-a oară, a treia oară consecutiv, după ce a învins Lazio, scor 2-0, în finala de la Stadionul Olimpic. Lazialul Ştefan Radu a intrat în teren în minutul 21, în locul lui Parolo.

Juventus a câştigat Cupa Italiei, după ce a trecut de Lazio, 2-0, golurile fiind marcate de Dani Alves '12 şi Bonucci '26. Accidentarea lui Parolo a dus la introducerea pe teren a lui Ştefan Radu, în minutul 21, dar fundaşul român nu a avut o evoluţie prea bună.

Juventus a câştigat Cupa, în acest weekend poate obţine şi titlul de campioană a Italiei, iar la data de 3 iunie joacă finala Ligii Campionilor. E trofeul care n-a ajuns la Torino de mai bine de două decenii, ultima dată fiind câştigat în ediţia 1995-1996. În acelaşi timp, e singurul trofeu care îi lipseşte din palmares lui Gianluigi Buffon, unul dintre cei mai mari portari din istoria fotbalului.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net