Steaua – Viitorul se joacă în familie

Ultima actualizare:

    Steliştii se bazează  în meciul de diseară  pe Alex Chipciu,  aflat în revenire  de formă
Steliştii se bazează în meciul de diseară pe Alex Chipciu, aflat în revenire de formă

Partidele roş-albaştrilor cu cei de la Viitorul au fost mereu privite cu suspiciune din cauza legăturilor de familie dintre conducători. Acum, regula pare întărită, mai ales că Becali îi e dator „Regelui” pentru ajutorul acordat în perioada detenţiei. După eşecul din cupele europene, roş-albaştrii nu vor avea un meci cu miză ridicată nici în Liga I.

Diseară, pe Arena Naţională, Steaua luptă cu Viitorul, iar confruntarea e una specială prin prisma relaţiilor strânse dintre patroni, nu a rivalităţii sportive. Gigi Becali e finanţatorul formaţiei din Ghencea, iar Gică Hagi e patronul clubului constănţean. Mai mult, cel considerat cel mai bun fotbalist român din istorie e naşul omului de afaceri din Pipera, prietenia dintre ei datând de zeci de ani. „Regele” şi soţia sa Marilena l-a cununat pe Gigi cu Luminiţa şi le-au botezat pe fetele stelistului, Teodora, Alexandra şi Cristina. În plus, prima dintre fiice se pregăteşte de nuntă şi părinţii spirituali vor fi tot Hagi şi consoarta sa.

În trecut au fost meciuri «cu cântec»

Mai mult, Hagi a avut grijă de finul său în perioada în care acesta a fost închis, Becali lucrând în cadrul clubului din Ovidiu şi la un moment dat fiind tentat să devină şi el acţionar aici. Oricum, disputa de diseară nu se anunţă încinsă, în trecut întâlnirile Steaua – Viitorul provocând un adevărat scandal. Ca exemplu, în 2013, roş-albaştrii au devenit campioni cu cinci etape înaintea finalului de sezon, iar la meciul cu Viitorul, din runda a 32-a a Ligii I, s-au lăsat zdrobiţi cu 5-2 de către constănţeni

. Miza a fost evitarea retrogradării clubului lui Hagi, Reghe, antrenorul de atunci al Stelei folosind numai rezerve, iar finanţatorul din Ghencea nu a făcut decât să alimenteze zvonurile printr-o afirmaţie interpretabilă oferită înaintea jocului:“Acum vreau să vă spun dacă îi dau sau nu meciul lui Hagi. Atât timp cât Gigi Becali va fi patron la Steaua nu voi face niciun blat, dar eu am bun simţ şi caracter şi de aici înţelegeţi ce vreţi”.

Apoi, în aprilie 2014, dinamoviştii au prevestit o nouă victorie de răsunet a celor de la Viitorul, dar Steaua s-a impus şi între “Rege” şi şefii roş-albiilor s-a pornit un război al declaraţiilor. Acum, la început de sezon, Steaua – Viitorul poate arăta ca un “meci al păcii”, adevărata miză urmând să aibă loc în retur când se va face diferenţa între a juca în play-off sau play-out.

Hagi şi Gigi nu şi-au vorbit timp de 3 ani

Între Becali şi Hagi a existat şi un episod dur, în 2007. „Regele” a fost instalat pe banca Stelei, dar după 11 meciuri a fost dat afară şi jignit grav în public de către finul său. Nu şi-au vorbit timp de trei ani, când patronul roş-albaştriilor a făcut primul pas împăcare. „L-am iertat după cearta aceea. Nu l-am întrebat niciodată ce s-a întâmplat cu el atunci...Şi-a cerut scuze public şi l-am iertat”, a povestit atunci fostul mare fotbalist. Acum câţiva ani, Gigi Becali a povestit despre relaţiile sale amoroase, pe vremea când nu era însurat, şi a şocat când a anunţat că iubitele sale deveneau şi ale lui Gică  Hagi, un tip extrem de timid pe vremea aceea. Conform spuselor lui Becali, printre fete s-au numărat prezentatoare tv, balerine de la Melody, celebru bar de pe vremea comunismului, sau angajate ale Operei Române.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net