Steaua, victorie chinuită cu Ceahlăul

Citeste tot despre: 

Steaua a obţinut o victorie firească, dar chinuită în primul meci al Ligii 1. Elevii lui Reghecampf s-au impus cu 2-1 în faţa Ceahlăului, dar cei aproape 10.000 de oameni din tribună au avut ceva emoţii pentru cele trei puncte.

Meciul a început cum nu se poate mai bine pentru bucureşteni. Nu era decât minutul 11 când Adi Popa a deschis scorul, trimiţând în poartă după o minge primită de la Nikolic.

Singura problemă e că era în ofsaid... Dar, cum infracţiunile se pedepsesc doar când fluieră arbitrul, Popa rămâne cu satisfacţia încrierii primului gol pentru Steaua în Liga 1. Steaua continuă să atace, decisă să marcheze şi un gol „pe bune".

Acesta vine în minutul 27, Georgevski fructificând pasa de la Bourceanu. Ceahlăul nu a depus armele şi, în minutul 40, Jula l-a executat pe Tătăruşanu. După pauză, acelaşi Jula, scăpat singur cu portarul, ratează egalarea, după care totul se calmează. Steaua obţine o victorie fără glorie şi cu ajutorul arbitrului, care îi asigură un moral bun pentru meciul de marţi, cu Vardar.

Loading...