Steaua a scos 1.200.000 € în câteva ore

Ultima actualizare:

Peste noapte, Gigi Becali s-a îmbogăţit cu un milion de euro fără să facă absolut nimic. Probabil că nici măcar patronul Stelei nu se aştepta la un asemenea interes pentru întâlnirea dintre liderul Ligii I şi deţinătoarea la zi a Ligii Campionilor. Fuga nebună pentru un bilet la Steaua - Chelsea a început sâmbătă seara şi s-a încheiat peste aproximativ 10 ore, duminică dimineaţă. În acest interval, siteul biletesteaua.ro a fost practic sufocat. În toiul nopţii, la ora 02.35, managerul Stelei, Mihai Stoica, anunţa triumfător pe Facebook: "S-a trecut pragul de 30.000. Siteul a mai picat pentru că au fost momente cu 5-6.000 de selectări simultane".

Cei care au dormit mai mult duminică dimineaţă au constatat cu stupoare că nu-şi mai pot achiziţiona online bilete la Steaua - Chelsea, stocul de 35.000 fiind epuizat într-un timp record. Până la capacitatea maximă a Arenei Naţionale au mai rămas aproximativ 15.000 de bilete, însă acestea nu vor putea fi cumpărate decât de la casele stadionului, în zilele premergătoare marelui meci de la 7 martie. La un calcul simplu, Gigi Becali e mai bogat începând de ieri cu peste 1.200.000 de euro (35.000 de bilete x 35 de euro, preţul mediu al unui tichet).

Vor fi şi 2.000 de englezi

Meciul Steaua - Chelsea se va juca fără îndoială cu "casa închisă", însă recordul de asistenţă de 53.329 de spectatori (de la România - Olanda) ar putea rezista din cauza regulilor de securitate impuse de UEFA la asemenea partide. Cu atât mai mult cu cât pe Arena Naţională vor veni la 7 martie şi aproximativ 2.000 de fani britanici, iar în jurul acestora vor trebui păstrate câteva locuri libere pentru a fi evitate eventuale incidente.

Luni, «antrenament» oficial la Cluj

Până la super-duelul cu Chelsea, Steaua are programate două partide în Liga I, astăzi cu Universitatea Cluj în deplasare, apoi cu Gaz Metan Mediaş acasă. Întâlnirea cu "şepcile roşii" de pe Cluj Arena n-ar trebui să fie pentru trupa lui Reghecampf decât un antrenament cu public, ţinând cont de problemele financiare cu care s-au confruntat ardelenii în ultimul timp.

În meciul cu "U", Steaua are motive să se teamă de un singur om: Ionel Ganea. Proaspătul antrenor al Universităţii are amintiri plăcute din meciurile contra roş-albaştrilor disputate ca jucător, în care "Ganezul" a ieşit mai mereu învingător. „Vom juca fiecare meci cu sabia deasupra capului", a spus Ganea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net