Steaua revine în Ghencea

16-sport-7324523-mediafax_foto-dragos_savu.jpg

chipciu
Alex Chipciu va juca din nou în Ghencea
Foto: Mediafax
Citeste tot despre: 

În urma litigiului dintre şefii MApN şi oficialii trupei pregătite de Mirel Rădoi, cei din urmă au trebuit să părăsească în vară stadionul pe care au evoluat mai bine de 40 de ani. Acum, după două luni de conflict, taberele au negociat şi săptămâna aceasta vor semna o nouă înţelegere.

După două ore şi jumătate de tratative, iniţiate de Gheorghe Boroi, comandantul Clubului Sportiv al Armatei, preşedintele echipei patronate de Gigi Becali, Valeriu Argăseală, s-a arătat optimist. Pe lângă dreptul de a folosi baza de antrenament şi stadionul din Ghencea s-a discutat şi despre marca Steaua, elevii lui Rădoi fiind nevoiţi să joace sub titulatura de FCSB, adevăratul brand aparţinând Armatei. “Sperăm să găsim o soluţie cât mai repede şi echipa să revină în Ghencea. În următoarele două-trei zile vom ajunge la un consens. Mai mult nu putem face acum până nu se finalizează procedurile juridice pe care le avem”, a anunţat Argăseală. “În perioada imediat următoare vor fi stabiliţi termenii concreţi ai colaborării”, au anunţat şi cei de la Clubul Sportiv. Mutarea este avantajoasă pentru formaţia lui Gigi Becali. În acest moment, roş-albaştrii joacă pe Arena Naţională, acolo unde tribunele sunt aproape goale şi nici măcar chiria nu este acoperită. Astfel, după parafarea noului contract, oamenii lui Mirel Rădoi ar putea evolua etapa următoare, contra Concordiei, în Ghencea, acum având meci în deplasare la Timişoara.

Ţucudean nu e dorit nici de englezi

16-sport-caseta-tucudean.jpg

Alex Chipciu aşteaptă să revină pe arena din Ghencea

George Ţucudean a sosit la Steaua în iarnă, sub formă de împrumut pentru o perioadă de doi ani de la Charlton. La roş-albaştri atacantul nu a impresionat şi a fost trimis înapoi la trupa engleză, dar cei din Albion nu sunt încântaţi să reprimească acum un fotbalist cu un salariu mare, 700.000 de lire sterline pe an, şi cu un randament slab. În România, Ţucudean a înscris doar cinci goluri.    

Loading...

Citește și

  • steaua

    Steaua s-a întărit în această vară cu fotbalişti în care a investit 1,4 milioane de euro, CS U Craiova a plătit 100.000 de euro, iar Dinamo a dat doar 5.000 de euro. În rest, echipele au adus jucători gratis.

  • Mihai Costea

    Atacantul Mihai Costea a semnat cu FC Voluntari, dar a anunţat că regretă plecarea de la Steaua, club unde nu a mai fost dorit.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1