Steaua, în pericol să rateze play-off-ul!

steaua-regres.jpg

steaua
Steliştii nu mai găsesc calea către gol
Foto: Mediafax

Roş-albaştrii au doar o singură victorie în ultimele şase etape, după ce au pierdut şi derby-ul cu Astra, 0-1, şi seria neagră paote duce la necalificarea în play-off-ul Ligii 1.

"E o perioadă grea, în care nu reuşim să adunăm puncte, dar nu mă tem că am putea rata play-off-ul. Cred că dacă reuşim să legăm două-trei victorii, se vor rezolva lucrurile. Avem un parcurs dificil. Ştiam că urmează o serie foarte grea. Acum trebuie să ne gândim unde am greşit, pentru că urmează să plecăm la următorul meci şi trebuie să uităm ce s-a întâmplat", a spus Nicuşor Stanciu.

Totuşi, programul nu o avantajează pe echipa din Ghencea, iar cele "dou-trei victorii" nu vor fi uşor de obţinut. Urmează întâlnirea cu ASA Tîrgu Mureş (deplasare), meciul cu CSU Craiova (acasă), jocul "în familie" cu Viitorul (deplasare), disputa cu ACS Poli (acasă), duelul cu Chiajna (deplasare), confruntarea cu Voluntari (deplasare) şi ultimul test cu CSMS Iaşi (acasă).

În prezent, Steaua e pe locul patru în campionat, cu 30 de puncte, la egalitate cu Dinamo, care joacă diseară cu Voluntari.

Diferenţa între cei din Ghencea şi liderul Astra e acum de zece puncte.

În play-off intră primele şase echipe, iar ASA, echipa care se află acum pe poziţia a şasea, are 27 de puncte, fiind la trei lungimi în spatele steliştilor. De remarcat că Steaua şi echipa din Târgu Mureş se vor întâlni în derby-ul etapei viitoare.

 

 

 

 

Loading...

Citește și