Steaua mai are hopul bulgar

Ultima actualizare:
Cosmin Moţi
Cosmin Moţi

Campioana României a trăit în incertitudine orele de dinaintea tragerii la sorţi pentru play off-ul Ligii Campionilor. A avut noroc şi a scăpat de cel mai puternic adversar, Legia Varşovia, descalificată la masa verde, dar acest lucru a produs şi un ghinion: punerea lui Ludogoreţ Razgrad în urna posibililor adversari.

Ca un făcut, bulgarii le-au fost până la urmă hărăziţi de sorţi lui Chipciu şi compania, iar echipa le stârneşte acestora sentimente contradictorii. Steaua pleacă uşor favorită în această dublă, datorită anvergurii şi experienţeie, dar Ludogoreţ este o echipă greu de evaluat. Fotbalul bulgar pare sub cel românesc la această oră, dar cei de la Razgrad sunt campionii ultimilor trei ani şi sezonul trecut au prins opimile Ligii Europa, din care au fost eliminaţi greu de Lazio. Acest lucru este ştiut şi de antrenorul românilor, Costel Gâlcă, mai ales că bulgarii au umilit Steaua, 2-4, într-un amical jucat în această vară în Anglia, cu cel mai bun prim 11. „Ludogoreţ este o echipă foarte bună, cu mulţi jucători străini şi care în ultimii ani a investit foarte mult.

Ludogoreţ a umilit  Steaua în amicale 

Cu siguranţă că va fi o dublă grea, dar sunt încrezator în echipa mea şi sper să trecem şi peste această echipă, care numai bulgară nu este. Cred că soarta calificării nu se va juca încă din turul de pe Arena Naţională, de pe 19 august. Nu contează rezultatul din pregătire, când am pierdut cu 4-2 în faţa lor, fiindcă noi eram la început de drum şi perioada de pregătire este făcuta pentru a omogeniza echipa şi pentru a face reglaje la nivel de pregătire fizică şi tehnico-tactică.  A fost bine că i-am întâlnit atunci, fiindcă le ştim potenţialul şi, cu siguranţă, aceste două meciuri vor fi diferite”, a declarat tehnicianul Stelei. Returul dintre Steaua şi Ludogoreţ se va juca la Sofia, pe 27 august, pentru că arena din Razgrad nu îndeplineşte condiţiile cerute de UEFA.

Cosmin Moţi îi ameninţă pe stelişti

Slovenul Roman Bezjak  este unul dintre cei  mai periculoşi jucători  de la Ludogoretz
Slovenul Roman Bezjak este unul dintre cei mai periculoşi jucători de la Ludogoretz

Steaua va juca împotriva lui Ludogoreţ, dar şi a fostului dinamovist Cosmin Moţi, legitimat la bulgari din 2012. Acesta spune că românii nu sunt favoriţi, dar că şi-ar fi dorit să cadă cu BATE Borisov. „Nu ştiu dacă avem echipă mai bună decât Steaua, dar nici n-o văd favorită în faţa noastră, chiar dacă are mai multă experienţă. Va fi o dublă manşă echilibrată. Noi suntem aceeaşi echipă de anul trecut, dar am început mai greu sezonul. Ne doream să cădem cu echipa din Belarus. Oricum, presiunea mare e pe Steaua”, a spus cel care a jucat în 12 derby-uri Steaua – Dinamo.

Joacă de doar trei ani în prima ligă


    Slovenul Roman Bezjak  este unul dintre cei  mai periculoşi jucători  de la Ludogoretz
Slovenul Roman Bezjak este unul dintre cei mai periculoşi jucători de la Ludogoretz

Ludogoreţ Razgrad este una dintre echipele cu cea mai fulminantă ascensiune în fotbalul european. Trupa din Razgrad s-a înfiinţat în anul 2001 şi a promovat în prima ligă din Bulgaria de abia în anul 2011. La primul sezon pe prima scenă, 2011-2012, a câştigat eventul, şocând pe toată lumea. Mai mult, Ludogoreţ, echipă la care joacă fostul fundaş dinamovist Cosmin Moţi, a reuşit să câştige şi următoarele două stagiuni, 2012-2013 şi 2013-2014, confirmându-şi supremaţia. În lotul echipei se regăsesc 16 jucători străini, dintre care cei mai valoroşi sunt slovenul Roman Bezjak, olandezul Virgil Misidjan şi brazilianul Marcelinho, toţi atacanţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net