Steaua joacă la Ankara pe un stadion aurit. Kitsch mai mare nu găseşti

hx7m6v2x9k.jpg

Otoman Stadium poate părea pentru unii luxos şi modern, iar pentru alţii de foarte mare prost gust, în ciuda investiţiilor de multe milioane de euro
Foto Click!

Roş-albaştrii încep în această seară o nouă aventură europeană, la Ankara, capitala Turciei, unde vor întâlni pe Osmanlispor, echipa unde este legitimat şi Raul Rusescu.

Trupa din inima fostului Imperiu Otoman e o prezenţă nouă, dar plină de culoare în fotbalul european. Turcii ţin morţiş să epateze în tot ce fac, iar asta se vede inclusiv la stadionul pe care joacă şi la autocarul cu care circulă. Otoman Stadium este o arenă de 20.000 de locuri situat  la marginea Ankarei, într-un câmp deschis, şi renovat opulent în 2008 cu peste 15 milioane de euro. Arena arată cu totul altfel decât suntem obişnuiţi să vedem noi. Poarta de la intrarea principală este poleită cu aur şi este încadrată de doi ieniceri înarmaţi, de asemenea înveliţi într-un luciu orbitor. Patronul spiritual al echipei, de unde i se trage şi numele, e Osman Paşa, bătut de români la Plevna în 1877, înainte de obţinerea independenţei noastre faţă de "Poartă".

untitled.jpg

Aşa arată autocarul lui Osmanlispor!
Foto Click!

De asemenea, foarte ciudat arată şi autocarul lui Osnmanlispor, care este desenat în culori orbitoare cu un anumit mesaj. Acesta insinuează un foc care loveşte într-un scut otoman, simbolizat de stema clubului. Să sperăm că diseară, de la 22:05, în direct la Dolce Sport, nimic nu va conta însă şi aroganţii turci vor fi puşi la respect de Reghe şi compania.

untitled3.jpg

Şi modul în care turcii anunţă meciul pare rupt dintr-o invazie medievală
Foto Click!
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1