Steaua a învins Craiova! ”Becali şi-a cerut scuze"

16-sport-reghe.jpg

Reghecampf

Steaua s-a impus pe terenul celor de la CS U Craiova, 1-2, iar antrenorul Laurențiu Reghecampf a anunțat că patronul Gigi Becali s-a scuzat pentru fapul că a anunțat public primul 11 cu două zile înaintea meciului, ceea ce l-a ajutat pe tehnicianul advers Gigi Mulțescu.

”Eu cred că egalurile nu au fost cele mai corecte. Jocul nostru a fost bun. Am avut ghinion. Nu am avut ce să analizăm după meci. Acum din nou, după 30 de minute, două penalty-uri. Ambele au fost corecte, nu avem nimic de comentat. Și cei de la Craiova au practicat un presing avansat.

Nu am fost tentat să îl schimb pe Tamaș. Se întâmplă. A fost presiune și a fost relaxat la ambele faze și sincer nici nu aveam soluție, incercăm să profităm de calitățile lui și sper să nu mai aibă asemenea ghinion.

Eu v-am spus clar care sunt ideile mele. Eu nu pot să îi răspuns patronului meu și nici nu îi pot interzice să apară la televiziune. Îmi doresc să nu afle adversarul echipa înainte cu 2-3 zile. M-a sunat să își ceară scuze, m-a rugat să vă transmit asta. Eu știu ce înseamnă Steaua București. Jucătorii aveau nevoie de un rezultat pozitiv pentru a prinde curaj.

Peste tot unde mergem, Steaua e o echipă iubită, vin mulți oameni. E cel mai frumos să fie o atmosferă ostilă. Nu mi-e frică”, a spus Reghecampf la Digi Sport.

Loading...
 
 

Citește și

  • Dacă Steaua nu câştigă azi cu Craiova, se anunţă iureş mare în curtea roş-albaştrilor, cu atât mai mult cu cât Reghecampf a lăsat senzaţia că vrea să iasă de sub papucul patronului Gigi Becali.

  • Patronul Stelei e recunoscut ca unul care se bagă peste antrenor, dar de multe ori a făcut-o foarte discret, pentru a nu-l umili pe respectivul. După ultimele rezultate nu mai e însă loc de fineţuri, iar Gigi Becali a intrat cu bocancii murdari în biroul lui Laurenţiu Reghecampf.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1