Steaua, în Ghencea: "Discutăm cu Armata!"

stadion ghencea

stadion ghencea
Stadionul din Ghencea
Citeste tot despre: 

Preşedintele Stelei Valeriu Argăseală a declarat că echipa de fotbal reia negocierile cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua pentru a reveni pe stadionul din Ghencea.

"Vrem să discutăm în continuare cu CSA Steaua pentru că vrem să ne întoarcem în Ghencea. Avantajele sunt clare şi nu mai e cazul să le repet. În ceea ce priveşte Arena Naţională, ar fi păcat să nu se obţină cât mai repede acele autorizaţii pentru cel mai mare stadion din ţară", a spus Valeriu Argăseală.

Acesta a explicat că Alexandru Tudorie, Rareş Enceanu, Cătălin Ştefănescu şi Robert Vîlceanu, jucătorii roş-albaştrii împrumutaţi la Voluntari, nu ar trebui să fie folosiţi de ilfoveni în meciul direct, programat luni, ora 20.30. "Oficialii de la FC Voluntari au zis că vor stabili acest lucru la nivel de conducere. Noi am spus că ar fi bine ca aceşti fotbalişti să nu joace contra Stelei pentru că ar fi o apăsare pentru ei. Sunt tineri şi au fost daţi acolo pentru a-şi îmbunătăţi activitatea", a anunţat el.

Loading...
 
 

Citește și

  • ciprian marica

    Ciprian Marica, crescut şi lansat în fotbalul mare de dinamovişti, a ajuns să-i compătimească pe rivali. El evoluează acum în tricoul Stelei şi pentru a se pune bine cu suporterii, postează texte siropoase în care critică atitudinea Armatei faţă de stadionul din Ghencea.

  • gigi becali

    Colonelul Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, a declarat că va sesiza FIFA și UEFA în privinţa echipei lui Becali, formaţie ce evoluează ilegal în prima ligă şi ar trebui retrogradată.