Steaua - Ekranas 0-2 / Le-au spart «Ekranul»!

Ultima actualizare:

Adi Popa a marcat pentru Steaua. Adi Popa, aflat la al doilea meci de la venirea de la Concordia Chiajna, a înscris direct din lovitură liberă, reuşita fiind prima pentru el în tricoul Stelei.

Martinovici, primul gol în Europa. Sârbul Novak Martinovic a marcat primul său gol pentru Steaua într-un meci european. Fundaşul a mai înscris o dată pentru cei din Ghencea în acest sezon, dar în Liga I, contra Astrei.

S-a jucat pe sintetic. Disputa de la Vilnius a avut loc pe teren sintetic, roş-albaştrii obişnuindu-se cu suprafaţa de joc la antrenamentul oficial, cu o zi înaintea întâlnirii cu cei de la Ekranas. Pe un astfel de teren, riscul unei accidentări este mult mai mare.

Doar 1.000 de spectatori, la meci. Partida nu s-a bucurat de interes printre lituanieni, cu doar o jumătate de oră înaintea startului partidei în tribune fiind doar 50 de inşi. În cele din urmă o mie de persoane au asistat la meci, printre acestea fiind şi opt fani ai Stelei sosiţi de la Bucureşti.

"Gigi Oieru'". Presa din Lituania l-a descris pe patronul Stelei, Gigi Becali. "Steaua este condusă de un politician de scandal poreclit «Oieru'». Becali este un invitat frecvent al show-urilor de televiziune din România, în care vorbeşte despre fotbal, cântă, dansează şi vorbeşte despre divinitate".

Gigi: "N-am dat drumul la motoare". Patronul Stelei, Gigi Becali, a comentat succesul de la Vilnius. "Nu am dat drumul la motoare! Schimbările pe care le-a făcut Reghe le-a făcut pentru a odihni jucătorii. A fost şi gazonul care a fost, deci foarte multe nu am de spus. Noi am mai avut ocazii şi prin Rocha sau Mihai Costea, dar Costea, când a trebuit să dea la poartă a pasat şi când a trebuit să paseze a dat la poartă. Nu a jucat rău, nici extraordinar, iar Rocha trebuie să mai bage şi-n viteza a treia şi a patra. Calificarea aduce şase milioane de euro în conturile clubului şi asta înseamnă linişte. Acum mă interesează să câştigăm la Vaslui", a spus patronul Stelei.

Reghe nu e Oli. Finanţatorul celor din Ghencea a făcut şi o comparaţie între actualul antrenor, Reghecampf, şi fostul tehnician al roş-albaştrilor, Cosmin Olăroiu. "Olăroiu era mai agresiv, ajunsese să ia multe medicamente. E mai bine pentru sănătatea lui Reghe că nu ia, dar ăsta e un minus...E foarte calm, liniştit, dar nu e bine. Trebuie să fie mai agresiv", a afirmat Becali.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net