Steaua - CFR Cluj: Derby în familie

Ultima actualizare:

    Adi Popa a avut dueluri grele cu cei de la CFR ClujFoto: Mediafax
Adi Popa a avut dueluri grele cu cei de la CFR ClujFoto: Mediafax

Laurenţiu Reghecampf şi Vasile Miriuţă se cunosc de 16 ani, de când împărţeau acealaşi vestiar la trupa germană. Între timp, actualul antrenor al clujenilor a devenit un apropiat al cuplului Reghe – Prodan, soţia stelistului ajutându-l chiar să preia diferite echipe.

Cei de la CFR se află printre codaşe şi vor evolua joi seară în Capitală contra liderului Steaua, dar şansele de câştig nu sunt reduse, având în vedere că ardelenii nu au mai pierdut de la sfârşitul lui iulie. În plus, omul de pe banca trupei din Gruia, Miriuţă, are o revanşă de luat în faţa stelistului.

Până acum nu a câştigat nici un meci cu Reghecampf, deşi s-au duelat de trei ori: în 2013-2014, Steaua - Ceahlăul 2-1, era chiar debutul lui Miriuţă în Liga I, apoi în retur, la Ceahlăul – Steaua a fost 0-2 şi tot în 2013-2014, când el a plecat la CFR, iar întâlnirea cu Steaua s-a încheiat cu scorul de 0-1.

Cert e că între cei doi e o veche relaţie de prietenie. Tehnicianul ardelenilor a jucat rolul de “frate mai mare” pentru Laurenţiu în perioada petrecută la Energie Cottbus. Primul a evoluat acolo în intervalul 1998–2002, iar actualul stelist a activat din 2000 şi până în 2005.

“Eram prieteni, jucam împreună, vă daţi seama. E normal ca atunci când vine un român la echipă să-l ajuţi să se integreze, să stai de vorbă cu el”, a spus Miriuţă mai demult, el apărându-l pe Reghe în faţa unor acuzaţii de blat petrecute la Cottbus şi susţinute de Cornel Dinu.

Cert e că peste ani ajutorul de atunci nu a fost uitat şi Miriuţă şi-a găsit câteva angajamente cu ajutorul soţiei lui Laurenţiu, Anamaria Prodan, impresar influent în fotbalul authton. Mai mult, Vasile şi sexy- impresara au fost implicaţi amândoi într-un proiect prin care s-a vrut atragerea unor investitori străini pentru salvarea clubului Universitatea Cluj. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net