«Steaua câştigă derby-ul»

Ultima actualizare:

    Geanina Varga, prezentatoarea  Ştirilor sportive de la Antena 1,  susţine mâine echipa lui Stoichiţă. Dorina Florea,  prezentatoarea  Ştirilor de la GSP TV,  crede că Steaua va  învinge cu 2-1
Geanina Varga, prezentatoarea Ştirilor sportive de la Antena 1, susţine mâine echipa lui Stoichiţă. Dorina Florea, prezentatoarea Ştirilor de la GSP TV, crede că Steaua va învinge cu 2-1

Mare meci mâine pe Arena Naţională! Steaua-Dinamo a animat spiritele în fotbalul românesc, dar şi pe fanii celor două echipe, care trăiesc, practic, pentru o asemenea partidă.

Până să aflăm rezultatul de pe teren, şase dintre frumoasele care le aduc telespectatorilor ştirile despre cele două echipe şi-au dat cu părerea vizavi de meci.

În viziunea fetelor, steliştii sunt favoriţi. Ele recunosc faptul că nu s-au ghidat doar după calităţilor fotbaliştilor ci au avut şi criterii subiective. Bianca Voicu, Geanina Varga, Crina Abrudan, Dorina Florea şi Iulia Pârlea au prefaţat pentru microbişti confruntarea dintre echipele lui Mihai Stoichiţă şi Dario Bonetti. Geanina Varga (26 ani), prezentatoarea Ştirilor Sportive de la Antena 1, nu s-a decis în privinţa favoritei în meciul de mâine.

Chiar dacă îi place foarte mult fotbalul, nu are o echipă preferată şi vrea să rămână imparţială în derby-ul care urmează. "Îmi place foarte mult să privesc meciurile din tribune, atmosfera este unică. Aş vrea să văd multe goluri şi faze memorabile. Totodată, mi-aş dori ca cei 22 de jucători de pe teren să fie pionii principali, iar suporterii să îi susţină! Fotbalul trebuie să se joace pe teren, nu pe la comisii! Merg pe un scor egal, 2-2. Pentru Dinamo mizez pe Ionel Danciulescu şi Marius Niculae iar la Steaua, Raul Rusescu poate fi jucătorul care îi poate face pe stelişti fericiţi aşa cum a făcut-o şi în tur", a pronosticat fostul iepuraş Playboy.

Colega ei de trust, Bianca Voicu (23 ani), cea care le aduce microbiştilor ştirile la GSP, este fană înfocată a echipei din Ghencea şi speră din tot sufletul ca acest derby să se încheie în favoarea steliştilor: "De când eram mică ţin cu Steaua. Cel care va reuşi să marcheze în poarta dinamoviştilor va fi preferatul meu în acest meci. Chiar dacă timpul nu îmi permite ador să merg pe stadion şi o fac de câte ori am ocazia. Prietenele mele au prins "microbul" de la mine, iar de obicei mergem doar noi, ca fetele".

Şi Dorina Florea (26 ani), prezentatoarea de la GSP TV, mizează pe echipa roş-albaştrilor, care speră să câştige cu scor 2-1 împotriva „câinilor". „Cred că acest meci va fi unul decisiv pentru Steaua, în vederea luptei pentru titlu, Dinamo abordând partida mai degrabă pentru propriul palmares. Îmi plac mulţi fotbalişti de la noi, iar în ultimul timp evoluţia lui Raul Rusescu a fost una excelentă. Pe stadion merg de câte ori îmi permite timpul", ne-a declarat frumoasa de la pupitrul ştirilor GSPTV.

* Alexandra Dinu îi susţine pe dinamovişti: Prezentatoarea ştirilor Dolce Sport crede în şansa lui Dinamo şi e convinsă că Dănciulescu va fi vedeta acestui derby. „Danciu-gol merită şi va reuşi să marcheze în poarta roş-albaştrilor. Sper ca tabela de marcaj să arate scorul de 2-0 pentru echipa din Ştefan cel Mare", ne-a declarat bruneta.

* Crina Abrudan ţine cu Steaua: Crina Abrudan prezintă ştirile sportive din cadrul „Observatorului", de la Antena 1. Crina va fi prezentă pe stadion pentru a-i susţine pe favoriţii ei, dar şi pentru o transmisie în direct de la faţa locului: „Chiar dacă nu sunt o fană înfocată, îmi doresc să câştige Steaua. Cred că va fi un derby de excepţie".

* Iulia Parlea mizează pe 2-1: Iulia Pârlea a fost cooptată de televiziunea Dolce. „E derby-ul României şi nu am cum să lipsesc. Ţin cu Steaua de mică. Cred că scorul final va fi 2-1 pentru roş-albaştri. Mizez pe Martinovici şi Chipciu pentru Steaua, dar sunt convinsă că şi Alexe va înscrie un gol pentru dinamovişti", ne-a declarat prezentatoarea Ştirilor de la Dolce.

Steaua

 Martinovici, out cu Dinamo. Fundaşul sârb al Stelei este în acest moment unul dintre cei mai în formă jucători ai lui Stoichiţă, nu atât prin jocul de apărare, cât şi pentru aportul ofensiv. Martinovici a înscris trei goluri consecutive pentru Steaua în ultimele trei meciuri, toate deosebit de importante, dar cu Dinamo va trebui să spună pas din cauza cumului de cartonaşe galbene.

Se tem de şerpii din cantonament.Lotul Stelei a intrat aseară în cantonament, dar nu la minihotelul de la baza din Ghencea, ci la hotelul Parliament, din apropierea centrului capitalei. Motivul este teama de şerpii care par să fii invadat Ghencea, una dintre aceste reptile fiind găsit zilele trecute în camera de hotel a lui Mihai Răduţ. Astfel, jucătorii n-au mai vrut să audă de cantonament la stadion.

Mai sunt 700 de bilete. Casele de bilete de la Arena Naţională au fost luate ieri cu asalt de stelişti, iar aseară, la închiderea acestora, mai rămăseseră doar 700 de tichete necumpărate. Acestea vor fi puse în vânzare în această dimineaţă, de la ora 11 şi probabil se vor epuiza în 30 de minute. Apoi, tot ce le va mai rămâne doritorilor este să apeleze la bişniţarii care s-au aprovizionat din timp.

Rusescu e speranţa steliştilor. Fanii Stelei au votat pe un forum al lor jucătorul în care îşi pun cele mai mari speranţe să înscrie joi în poatra lui Dinamo, iar acesta este Raul Rusescu. Nici nu era greu având în vedere că acesta a marcat şi în tur două goluri în Ştefan cel Mare, iar lui Tatu nu-i place golul. Mai mult, Nikolici este suspendat, iar Mihai Costea, celălalt marcator din tur este exclus din lot.

Dinamo

Niculae şi Alexe, în pericol să rateze derby-ul.Dario Bonetti se confruntă cu probleme serioase de lot înaintea decisivului derby cu Steaua, dar cele mai mari bătăi de cap i le dau gurile sale de foc din atac, Marius Niculae şi Marius Alexe. Cei doi au acuzat ieri dureri musculare şi staful medical i-a oprit imediat de la efort pentru a nu risca ceva grav. Altfel, Cătălin Munteanu este în continuare accidentat şi va rata meciul.

"Vor fi 10.000 de dinamovişti la meci!" Fanilor lui Dinamo le sunt rezervate 2.650 de bilete, conform criteriului reciprocităţii, dar liderii ultraşilor din Ştefan cel Mare spun că alb-roşii vor avea cel puţin 10.000 de suporteri pe Arena Naţională. Cel mai probabil aceştia şi-au achiziţionat tichete în zonele neutre ale stadionului, deşi n-aveau voie.

Fanii se tem că Dinamo se va da la o parte. Cu două zile înainte de derby-ul Steaua - Dinamo, pe forumurile fanilor dinamovişti au circulat câteva suspiciuni asupra acestui meci. Suporterii "câinilor" se tem ca nu cumva echipa lor, care are deja asigurat un loc de Europa League, dar nu mai are şanse la campionat, să se dea la o parte în meciul cu Steaua, echipă aflată în lupta pentru titlu cu CFR şi Vaslui.

 Steaua - Dinamo e ca Poli - UTA. Alexandru Curtean, mijlocaşul lui Dinamo, compară eternul derby cu cel al Banatului. „Mi-am dorit dintotdeauna să joc într-un derby dintre Steaua şi Dinamo şi acum voi avea ocazia. Cred că ajunge la un nivel de încrâncenare la fel de mare ca la un meci Poli Timişoara cu UTA. Eu nu am auzit de un posibil blat între Steaua şi Dinamo", a spus Curtean.

image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net