Statuia lui Cristiano Ronaldo, vopsită cu numărul şi numele lui Messi

Ultima actualizare:

    Statuia lui Cristiano Ronaldofoto: arhivă personală
Statuia lui Cristiano Ronaldofoto: arhivă personală

După decernarea trofeului Balonul de Aur, câştigat de Leo Messi, statuia lui Cristiano Ronaldo, aflată în Funchal, oraşul unde s-a născut starul lui Real Madrid a fost vandalizată.

Monumentul a fost dezvelit în 2014, iar la eveniment a participat şi Cristiano Ronaldo. Pe soclu, autorităţile din Madeira, cele care au comandat statuia, au scris "Cel mai bun jucător din lume". Dar, după ce Ronaldo a ratat Balonul de Aur, monumentul său a fost distrus: a fost vopsit cu numărul şi numele lui Messi.

"Este un păcat gestul în sine, dar e ruşinos că există atâta invidie. Ca portugheză, mă simt ruşinată şi tristă. Persoanele responsabile de asta ar trebui să ştie că insula noastră a fost numită cea mai bună din lume nu datorită gastronomiei, nici datorită plajelor, ci datorită acestui om care îşi onorează originile în faţa întregii lumi. Din păcate, această insulă minunată este locuită încă de nişte sălbatici frustraţi, care ar trebui să trăiască în Siria, între persoane care nu ştiu respectul şi nu ştiu a trăi în soecietate. Să mă ierte cei care trăiesc în război...", a scris Katia Aveiro, sora lui Cristiano Ronaldo, pe Facebook şi Twitter.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net