Star la Napoli, jefuit în plină stradă!

Ultima actualizare:

Internaţionalul slovac Marek Hamsik a trecut prin clipe de groază duminică seară, după un scenariu desprins din filmele de acţiune. Aflat în drum spre aeroport pentru a-şi aştepta soţia, Hamsik a fost somat să oprească maşina pe autostradă de trei persoane mascate aflate pe un scuter.

În câteva momente, hoţii au spart geamul autoturismului BMW X6 şi i-au furat fotbalistului ceasul de lux marca Rolex sub ameninţarea unui pistol. Rămas fără reacţie, vedeta echipei care se bate la titlu în Italia a apucat să anunţe primul echipaj de poliţie care i-a ieşit în cale, prea târziu însă pentru a le mai da de urmă infractorilor.

La Napoli din 2007, Hamsik a mai trăit asemenea momente de panică: în 2008 a mai fost "deposedat" de un ceas, tot un Rolex, iar în 2011 soţiei sale Martina, însărcinată în opt luni, i-a fost furată maşina chiar sub privirile sale.

Consolarea lui Hamsik vine din faptul că şi alţi jucători importanţi din vestiarul lui Napoli au păţit-o la fel de-a lungul timpului. Astfel, partenerele de viaţă ale sud-americanilor Lavezzi şi Cavani au picat victime ale hoţilor napoletani.

De asemenea, Aronica şi Behrami, ultimul chiar la finalul anului trecut, s-au lovit de infracţionalitatea ridicată din oraşul italian. Cel mai grav incident de acest gen l-a avut ca actor principal pe atacantul uruguayan Zalayeta, narcotizat în propria casă împreună cu familia înainte de a fi furat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net