Stanciu, copiat de un internaţional francez

Ultima actualizare:
Sissoko a jucat şi la  Euro pentru Franţa
Sissoko a jucat şi la Euro pentru Franţa

Mijlocaşul echipei Newcastle, Moussa Sissoko, a primit permisiunea să părăsească, ieri, cantonamentul naţionalei Franţei de la Clairefontaine, pentru a-şi negocia un contract.

Practic, el a făcut acelaşi lucru ca stelistul Stanciu, care a plecat din cantonamentul naţionalei României pentru a semna contractul cu Anderlecht. La Sissoko, situaţia e şi mai încurcată, pentru că încă nu se ştie cu cine va semna jucătorul de 27 de ani. De el sunt interesate Real Madrid, Borussia Dortmund, Inter Milano, Tottenham, Everton şi West Bromwich. Franţa joacă un amical la 1 septembrie cu Italia şi o partidă din preliminariile CM-2018, cu Belarus, la 6 septembrie, ambele întâlniri fiind în deplasare.


    Sissoko a jucat şi la  Euro pentru Franţa
Sissoko a jucat şi la Euro pentru Franţa

În aceeaşi situaţie s-a aflat şi Nicolae Stanciu, spre nemulţumirea selecţionerului Christoph Daum. Stelistul a plecat în Belgia luni dimineaţă, cu câteva zile înaintea meciului cu Muntenegru, din preliminariile Cupei Mondiale din 2018. El a revenit la naţională după ce a semnat contractul cu Anderlecht, iar marţi dimineaţă a efectuat antrenamentul sub conducerea selecţionerului Daum. Germanul a acuzat clubul Anderlecht de amatorism pentru că a insistat ca Stanciu să plece din cantonamentul tricolorilor pentru a semna contractul.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net