Stadionul lui Ajax, transformat în restaurant în aer liber

ajax_restaurant.jpg

Mesele au fost așezate chair lângă terenul de fotbal ale stadionului Ajax
Mesele au fost așezate chair lângă terenul de fotbal ale stadionului Ajax
FOTO: Instagram
Citeste tot despre: 

În sfârșit, fanii au putut intra pe stadionul celor de la Ajax Amsterdam. Dar nu pentru a se uita la un meci de fotbal, ci pentru a lua masa.

La inițiativa unui restaurant din Amsterdam, suporterii lui Ajax și nu doar ei au putut lua cina la mesele amenajate în interiorul Johan Cruyff Arena. Ele au fost amplasate chiar lângă terenul de joc, astfel că mesenii au putut să-și imagineze că pe iarbă se perindau vedetele actuale sau trecute ale clubului etalon al fotbalului olandez. Cei care au prins loc au plătit între 60 și 120 de euro în funcție de felurile comandate, ei având de ales între trei meniuri.

Ultima oară când fanii au pătruns pe acest stadion de legendă a fost în luna martie, înaintea izbucnirii pandemiei de coronavirus. Apoi, campionatul din Olanda s-a oprit, iar ulterior a fost printre primele suspendate din Europa. Titlul de campioană nu s-a acordat, dar Ajax va merge în Liga Campionilor deoarece se afla pe primul loc în clasament în momentul opririi competiției, grație unui gol în plus marcat față de ocupanta poziției secunde, AZ Alkmaar.

Loading...