Sportivii s-au dat în stambă de Revelion

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

2016 a fost un an greu pentru toată lumea, dar mai ales pentru sportul nostru rege, care e în criză mare. Din toată sărăcia, aşa cum îi stă bine românului, Revelionul a fost însă petrecut pe picior mare, în locuri de vis din ţară sau din străinătate.

Iată cum s-au distrat cei mai cunoscuţi dintre foştii sau actualii fotbalişti, dar şi cel mai bun arbitru! 

Mutu a mers în deşert

Emiratele Arabe Unite au fost o destinaţie foarte frecventată pentru Revelionul 2016-2017. „Briliantul” a mers în capitala Abu Dhabi împreună cu logodnica lui, Sandra, dar şi cu Eduard Stăncioiu, bunul său prieten din perioada Târgu Mureş. Bineînţeles, locaţia a fost de lux, iar vestimentaţia managerului sportiv al lui Dinamo, pe măsură.

Familia Zenga, îndrăgostită de Dubai

simeon stalpnicul png

Mergând pe  filiera „arabă” merită amintită şi petrecerea la care au participat la Dubai Raluca şi Walter Zenga. Deşi s-au mutat în vară la Wolverhampton, în ploioasa Anglie, celor doi le-au rămas la inimă cei aproape cinci ani petrecuţi în însoritele Emirate, aşa că au revenit la Dubay.

«Săgeata» americană

simeon stalpnicul png

Marius Niculae a ales şi el tot o destinaţie exotică din străinătate pentru a trece în 2017. Fostul dinamovist şi Oana Marica, noua lui iubită, au zburat până la Las Vagas, în SUA, şi cei doi par să fie  mulţumiţi de mini-vacanţa din Nevada. După zâmbete e posibil să le fi mers bine şi la cazinouri.

«Turcii» au plecat la munte

simeon stalpnicul png

Un alt Revelion interesant a fost şi pentru câţiva dintre românii care evoluează în Turcia. Cosmin Matei şi Bogdan Stancu, legitimaţi la Genclerbirligi, dar şi Andrei Marc, de la Şanliufaspor, l-au primit în gaşcă pe dinamovistul Steliano Filip şi au trecut în 2017 la Sinaia. Poate cei trei îl conving pe „câine” să-i urmeze şi la „otomani”.

A aşteptat «Steaua» la munte!

simeon stalpnicul png

Denis Alibec, proaspăt transferat la roş-albaştri, a colindat cu „Steaua” la Predeal, pe Valea Prahovei, o altă zonă foarte căutată de români pentru Revelion. În fotografia alăturată apare alături de o prietenă şi de fundaşul Florin Bejan, de la Cracovia.

Haţegan a «fluierat» la Moneasa

simeon stalpnicul png

Cel mai bun arbitru român din 2016 a încheiat anul în stil mare. După câteva zile petrecute pe urmele lui Moş Crăciun, în Laponia, Ovidiu Haţegan a ales un resort de lux din judeţul Arad, aproape de casă, în Moneasa, pentru trecerea în 2017. A vrut pârtie, zăpadă şi ceva tradiţional, alături de soţia sa, Nicoleta, şi a găsit.

Oltenii s-au întors acasă

simeon stalpnicul png

Cu bugetul cam limitat din cauza crizei de la Astra, portarul Silviu Lung junior a ales să stea liniştit de Revelion. A mers la Craiova, unde a petrecut alături de un alt oltean, Valerică Găman, cu care a fost coleg atât în Bănie, cât şi la Giurgiu, unde ambii au câştigat campionatul anul trecut.

Herea, cuminte în sânul familiei 

simeon stalpnicul png

Căsătoria nu schimbă foarte multe, dar venirea pe lume a unui copil dă totul peste cap. E şi cazul familiei Herea, care de mai bine de un an au în casă un „pui” mic, drăgălaş, dar care necesită atenţie 100%. Party-urile nebune ies astfel, deocamdată, din calcule, iar un Revelion acasă, lângă brad, nu mai pare atât de trist.

Foştii campioni, reuniţi în Poiană

simeon stalpnicul png

Steaua nu mai are de doi ani un grup unit şi capabil să facă furori în Liga 1, iar acest lucru e demonstrat de o fotografie în care apar greii ultimului titlu roş-albastru. De la dreapta la stânga, Râpă, Tănase, Pîrvulescu, Pintilii, Prepeliţă, Adi Voicu, fostul ofiţer de presă, şi Alex Chipciu. Unitatea face diferenţa!

Gardoş, «ostatic» la muncă

simeon stalpnicul png

De un Revelion ciudat, dar până la urmă reuşit, a avut parte Florin Gardoş, la Southampton. Fundaşul a rămas în programul „Sfinţilor”, care în ajun au evoluat împotriva lui West Bromwich. După înfrângerea cu 2-1, un pahar de şampanie spart în stradă pentru alungarea ghinionului a mers însă la fix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net