Spectacol pe teren

18-sport-mare-hepta_2834625.jpg

Spaniolul Guardiola pare un actor înnăscut
Foto: Hepta

Spaniolul Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, nu şi-a putut ţine nervii în frâu la meciul cu Liverpool din cea mai recentă etapă a campionatului englez de fotbal. El a făcut un adevărat „spectacol” pe marginea terenului, din cauza arbitrilor.

Spaniolul a aruncat apa dintr-o sticlă, s-a lăsat în genunchi, şi-a pus mâinile în cap, dar faza din minutul 17 al meciului va fi cea care va rămâne mult timp printre preferinţele fanilor. 

Zoom
Guardiola a aruncat apa din sticlă...
Foto: Hepta

 

Jucătorul „cormoranilor” Firmino l-a faultat pe David Silva, dar gestul nu a fost sancţionat. Atunci, Pep a ridicat braţele şi a luat-o la fugă, dând impresia că-i va cere socoteală „fluieraşului”, însă s-a oprit lângă rivalul Klopp şi cei doi au bătut palma. După ce s-au salutat, au avut şi un scurt schimb de replici pe tema arbitrajului.

Zoom
...S-a îmbrăţişat cu Klopp şi a ţipat la arbitri
Foto: Guliver/ GettyImages

Zoom
Foto: Guliver/ GettyImages

Carismaticul neamţ nu a rămas dator şi a oferit şi el un moment amuzant, întorcându-se cu faţa spre cei din tribune, în timp ce elevul său Milner a executat un penalty, pe care l-a şi transformat. Scorul final al meciului a fost 1-1, rezultat care nu ajută pe nici una dintre cele două echipe.

loading...
Loading...

Citește și