«Spaniolii au băut într-o zi bere cât pentru o lună!»

Ultima actualizare:

    15-20 de milioane lei la o singură comandă!
15-20 de milioane lei la o singură comandă!

Spaniolii veniţi să-şi susţină echipele la marea finală de ieri au fost tare însetaţi! Au curs berile ca Dunărea şi nimeni n-a mai ţinut socoteala şampaniilor. Totul, spre bucuria comercianţilor din Centrul Vechi din Bucureşti şi din Cluburi.

Setoşi de victorie oficialii şi suporterii clubului Athletic Bilbao au luat cu asalt, marţi noapte, clubul Bellagio din Capitală. 1.700 de spanioli au declanşat fiesta înainte de marea finală: au dansat pe mese şi au băut 1.000 de sticle de şampanie fină, whiskey şi votcă, 300 de bacsuri de bere şi tot ginul tonic de la bar.

Puşi pe distracţie, spaniolii au făcut ravagii la bar, ajungând la performanţa de a consuma aproape toată băutura aflată în stoc. După ce au colindat toată ziua pe la barurile din Centrul Vechi al Capitalei, suporterii lui Bilbao, dar şi oficialii clubului au dansat pe mese toată noaptea până şi-au rupt pingelele, pe melodiile scandate de obicei de galerie la meciuri.

Oficialii, care au ocupat mesele VIP, au consumat băuturi fine, mai precis 100 de sticle de şampanie Dom Perignon sau Moet, whiskey şi votcă. Suporterii însă au lăsat barul fără bere, cele 300 de bacsuri din magazia clubului terminându-se în câteva ore.

Reprezentanţii clubului au luat imediat măsuri şi au adus mai spre dimineaţă alte 200 de bacsuri de bere şi gin tonic, pentru ca spaniolii să plece satisfăcuţi şi pe două cărări la hoteluri. Dansatoarele românce au fost ţinta macho-manilor, care la un moment dat s-au încins şi s-au urcat peste ele pe scenă, fiind coborâţi de bodyguarzii clubului.

Vizita suporterilor spanioli la Bucureşti le-a umflat conturile comercianţilor. Patronii teraselor din Centrul Cechi au încasat ieri, în câteva ore, cât ar fi primit într-o lună obişnuită.

Şi pe străzile din Centrul Vechi a fost „fiesta" în aşteptarea finalei Europa League. Fanii echipelor spaniole Athletic Bilbao şi Atletico Madrid s-au retras în buricul Capitalei, unde au sărbătorit „româneşte", cu muzică, bere şi mici. Petrecerea s-a întins pe parcursul zilei de ieri, iar vânzătorii din zonă au făcut tot ce le-a stat în puteri pentru a-i mulţumi pe clienţii spanioli.

Le-au fredonat imnul echipei preferate şi le-au servit chiar băuturi cu numele clubului sportiv. Eforturile au fost însă răsplătite pe măsură: 15-20 de milioane la o singură comandă, cam rar se încasează în Centrul Istoric! „De dimineaţă până la prânz am vândut cât pentru două săptămâni normale.

Cred că până diseară o să avem câştiguri frumuşele. Deja am comandat bere, pentru că am epuizat stocurile iniţiale. Berea se vinde cel mai bine: la pahar, la sticlă, neagră, nu contează; bere să fie!", spune Ionuţ, angajatul unei terase-club din zona Lipscani din Capitală.

Nebunie în Centrul Vechi

Marţi şi miercuri, până la ora 17.00, în centrul Bucureştiului s-au băut 500.000 de beri, conform estimărilor comercianţilor din zonă.

 Ieri, la ora 18.30, în Centrul Vechi, erau circa 7.500 de fani ai echipelor Athletic Bilbao şi Atletico Madrid, a anunţat Poliţia Locală.

O noapte în club:100 de şampanii şi 7.200 de beri

Iată cât au băut spaniolii în noaptea de marţi spre miercuri, în clubul Bellagio:

Oficiali

100 de sticle de băuturi premium: 6 10 sticle de şampanie Dom Perignon - 10 milioane lei x 10=100 milioane lei  20 sticle Moet - 8 milioane lei x 20=160 milioane lei  40 sticle Whiskey - 6 milioane lei x 40=240 de milioane lei 6 30 sticle Votca - 6 milioane lei x 30=180 milioane lei.

Spaniolii au petrecut în clubul Bellagio, în noaptea de marţi spre miercuri

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Suporterii au dansat până dimineaţă

simeon stalpnicul png

Suporteri

300 bacsuri de sticle de bere a 24 de bucăţi (150 de mii)-108 milioane lei 6 Dimineaţă s-au mai adus 200 de bacsuri de bere - 72 de milioane lei 6 40 sticle Gin - 3 milioane lei x 40=120 de milioane lei

Total - 980 de milioane lei (22.000 euro)

Au consultat papagalii să vadă cine câştigă

Soarta meciului Athletic Bilbao - Atletico Madrid a fost prevăzută de Ricky. La rugămiţile suporterilor spanioli, papagalul, din specia Micul Alexander, a extras un bileţel pe care a fost trecut numele câştigătorului.

simeon stalpnicul png

Scorul: 0 - 0 nu i-a mulţumit prea tare pe suporteri. Cu toate acestea, fanii celor două echipe au fost atât de încântaţi de talentul papagalului, încât l-au răsplătit pe stăpân cu o bancnotă de 5 lei.

Avioanele cu microbişti au aterizat la fiecare 6 minute

Finala Europa League a dublat traficul de pasageri pe Aeroportul Otopeni. Ieri, în ziua marelui meci au aterizat 80 de avioane pline cu spanioli, adică unul la şase minute.

Peste 30.000 de spanioli au ajuns în România, în ultimele două zile

simeon stalpnicul png

Suporterii au venit la Bucureşti cu tot arsenalul

simeon stalpnicul png

Multe dintre ele au rămas parcate la Otopeni, pe o pistă şi o cale de rulare special rezervate. Potrivit purtătorului de cuvânt al aeroportului, Valentin Iordache, charterele sosite au fost de dimensiuni mai mari decât cele obişnuite, multe dintre ele având la bord chiar şi 500 de pasageri.

În ultimele două zile, 30.000 de spanioli au ajuns în România pe calea aerului, cu 160 de avioane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net