Soţiile steliştilor, campioanele frumuseţii

Ultima actualizare:

    Mădălina Enache  s-a refăcut perfect  după naştere
Mădălina Enache s-a refăcut perfect după naştere

„Când soţii nu-s acasă, nevestele ies la terasă”, ar putea suna adaptarea unei celebre zicale româneşti. În aşteptarea soţilor, aflaţi în cantonament cu vicecampioana, câteva dintre soţiile steliştilor au strălucit la un eveniment monden.

Deschiderea celui de-al treilea magazin cu rochii elegante al Anei Radu a fost un bun prilej pentru ca iubitele şi soţiile sexy ale fotbaliştilor să-şi etaleze corpurile perfecte şi ţinutele cât mai mulate sau mai scurte. Ana, mămica unui băieţel de 4 anişori şi soţia lui Paul Pârvulescu, fotbalistul care şi-a reziliat pe 17 mai contractul cu Steaua, a purtat o ţinută din două piese, bluză albă şi fustă neagră, scurtă, care i-a pus în evidenţă picioarele. 

O altă mămică sexy a fost Adina, soţia lui Alex Bourceanu, care a împărtăşit secretul unei siluete filiforme cu o proaspătă mămică. Este vorba despre Mădălina, soţia stelistului Gabi Enache, care, deşi a devenit mămică în urmă cu zece luni, aceasta a atras toate privirile cu silueta impecabilă. Frumoasa blondină a purtat o salopetă ivoire, suficient de decoltată încât să-i poţi admira bustul impecabil. Roxana, soţia fostului stelist Rusescu, a optat pentru o ţinută casual elegantă, şi la fel a făcut şi iubita lui Râpă, Valentina. 

20 sport gabi enache jpeg

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net