Soţia verifică personal mâncarea lui Borcea

CLIIMA20120315_0132_1.jpg

Alina Borcea a fost surprinsă ieri în timp ce verifica personal pachetele cu mâncare pentru soţul ei
Citeste tot despre: 

Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară a Spitalului Floreasca şi medicul care l-a operat pe cord pe Cristi Borcea, a anunţat că acţionarul dinamovist a început deja exerciţiile fizice de recuperare.

"Evoluţia postoperatorie a lui Cristi Borcea este bună. A început recuperarea, face deja exerciţii uşoare de pedalare", a spus Brădişteanu.

Conducătorul roş-albilor a fost deja vizitat de soţie, fosta nevastă, prietenii şi naşul său, Gigi Becali. Deocamdată nu se ştie exact când va fi externat, dar în funcţie de progresele sale ar putea părăsi spitalul săptămâna viitoare.


Borcea ţine acum un regim alimentar strict, soţia sa Alina ducându-i zilnic carne fiartă, legume, fructe şi brânzeturi, pe care le ia de la un restaurant din centrul Capitalei. Mai mult, pentru a se asigura că totul e în regulă, verifică personal pungile cu mâncare, pentru a nu lipsi nimic din pachet.

De altfel, şi medicul Şerban Brădişteanu l-a sfătuit pe Cristi Borcea să devină lacto-vegetarian şi să nu mai urmărească partidele lui Dinamo, pentru a evita emoţiile puternice, cel puţin jumătate de an.

Loading...