Soţia şi rudele lui Ekeng se ceartă pe banii de la Dinamo

e15-actu-1-3col.jpg

Nathalie, Patrick şi fetiţa lor, pe când erau o familie fericită
Citeste tot despre: 

Patrick Ekeng a murit pe teren în tricoul lui Dinamo, din cauza unor probleme cardiace, chiar în timpul meciului cu Viitorul. “Câinii” au decis să o ajute pe văduvă, achitând tot salariul până la finalul contractului. După aproape şase luni de la tragedie, Nathalie nu a primit nici un cent.

La începutul lunii mai, lumea fotbalului a asistat la un episod şocant. Patrick Ekeng (26 de ani) s-a prăbuşit pe gazon şi a murit la scurt timp. S-a pornit o anchetă, fiindcă medicii prezenţi nu i-au acordat primul ajutor. Ulterior, în urma autopsiei, s-a desco­perit că africanul nu ar fi trebuit să joace, având mai multe anomalii la nivelul cordului.

e25-actu-2-3col.jpg

Patrick a lăsat în Camerun o familie numeroasă

Familia sa a venit imediat din Camerun, printre membri fiind şi Nathalie, nevasta lui Patrick şi cea care i-a dăruit un copil şi care, la momentul tragediei, era din nou însărcinată. Oficialii dinamovişti s-au ocupat de funeralii şi i-au transmis tinerei că va lua şi leafa cuvenită lui Patrick până la finele contractului, adică un total de 52.000 €, salariul pentru opt luni. Totuşi, Nathalie nu a văzut un cent. “Cei de la Dinamo au plătit repatrierea şi biletele de avion, dar în rest nu am încasat nimic din ceea ce mi s-a promis. Chiar am luat legătura cu un avocat”, a povestit aceasta în exclusivitate pentru Click!

e35-actu-3-2col-40-ekeng-mo.jpg

† Ekeng a murit pe teren la 6 mai 2016

Dar oficialii din Ştefan cel Mare susţin altceva: “Toată suma e în contul lui Patrick. Noi ne-am ţinut de cuvânt”, au explicat dinamoviştii. Problema e de fapt în rândul familiei lui Ekeng. Fratele, sora şi mama fotbalistului, adică Jacques, Monique şi Celine, consideră că bunurile lui Patrick trebuie să le rămână lor şi nu soţiei. Acum există un proces între cele două părţi şi oamenii legii vor decide cine va avea acces la contul respectiv.
Loading...
 
 

Citește și

 • ekeng patrick fotbalist camerun mort

  Destin crunt pentru Patrick Ekeng! Camerunezul a murit la doar 26 de ani, după ce a leşinat pe teren în timpul meciului Dinamo - FC Viitorul. Tânărul ar fi putut fi salvat, însă pe teren nu i s-au făcut manevre de resuscitare, anulându-se astfel orice șansă de supraviețuire a acestuia. În urma lui au rămas o mamă îndurerată, fetiţa lui de doar trei anişori şi o soţie însărcinată.

 • ekeng patrick fotbalist camerun mort

  Scandalul iscat după moartea lui Ioan Gyuri Pascu (55 de ani) ne-a reamintit de cazul lui Patrick Ekeng. Camerunezul a murit în 6 mai, la 26 de ani, după ce s-a prăbuşit pe teren, la meciul cu FC Viitorul.

 • Patrick Ekeng și soția

  Moartea lui Patrick Ekeng, pe terenul de fotbal, de vineri (6 mai), a șocat și înfuriat întreaga lume. Mai mult, vestea că dinamovistul de doar 26 de ani a devenit cu atât mai cutremurătoare cu cât a lăsat în urmă o soție îndurerată și însărcinată, dar și o fetiță de doar doi ani.

 • sotia lui ekeng dinamo

  Vineri (13 mai), trupul neînsuflețit al fotbalistului Patrick Ekeng a fost ridicat de la INML de către familia lui și depus pe stadionul „Ștefan cel Mare”. Jucătorii lui Dinamo, rudele camerunezului și sute de suporteri au venit să-și ia adio de la mijlocașul dinamovist. Soția lui nu și-a putut stăpâni lacrimile, în momentul în care pe un ecran imens era prezentat un film în memoria sportivului.