Soția lui Patrick Ekeng a ajuns în România

Ultima actualizare:

    Patou și Patrick Ekeng se iubeau din adolescențăFoto: arhivă personală
Patou și Patrick Ekeng se iubeau din adolescențăFoto: arhivă personală

Patou, soția dinamovistului Patrick Ekeng, decedat pe teren în timpul meciului cu FC Viitorul (6 mai), a ajuns marți seara (10 mai) în București. Femeia a ajuns în Capitală alături de fiica sa de doi ani și de încă o femeie. Acestea au urcat într-o mașină care le-a dus degrabă la un hotel din centrul Bucureștiului.

Devastată de cea mai mare și neașteptată pierdere din viața sa, Patou a revenit în România la doar câteva zile de când își văzuse soțul viu și nevătămat, cu doar 24 de ore înainte de tragedie. Ekeng trebuia să se ducă în Franța, locul în care au domiciliul soția și fiica lor de doi ani, după finala Cupei României.

Soția lui Ekeng va duce trupul neînsuflețit al bărbatului mult iubit în Camerun, țara de origine a fotbalistului.

Patrick și Patou se iubeau din adolescență

Patrick Ekeng a căzut secerat pe terenul de fotbal
Patrick Ekeng a căzut secerat pe terenul de fotbal

Patrick Ekeng şi Patou au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi se cunoşteau din adolescenţă, iar în 2013 s-au căsătorit. La scurt timp, a venit pe lume fetiţa lor, Kim. Patrick urma să devină tată pentru a doua oară, soţia lui fiind însărcinată cu un băiețel.

Prima reacție a lui Patou la aflarea tragediei

Cea mai afectată de marea tragedie care a lovit ca un tsunami este cu siguranță soția lui Patrick, care a rămas acum fără alinarea celui mult iubit și aproape de leșin în momentul în care a aflat despre tragedie. Nu i-a venit deloc să creadă că asupra ei s-a abătut cea mai mare nenorocire. Ea a primit vestea de la un alt fotbalist din Liga I, Patrice Feussi, fundaș la Concordia Chiajna, și bun prieten cu Ekeng, notează us24.ro

"Din păcate, eu i-am dat vestea soției. I-am spus: «Patrick a avut meci, a căzut, sunt aici la spital, e rău de tot.» Eu mă gândeam că trebuie să o ajut. Ea îmi spune: «Nu-mi vine să cred. Ce faceți acolo? Nu a murit. Trimite-mi poză. Este imposibil. El nu a murit. Nu are cum să moară!» Nici nu aveam putere să mai vorbesc. Am și eu familie. Ce-i spun copilului când întreabă unde e tati? Și soția lui e și însărcinată iar...", a declarat Feussi. ”Doamne, ai milă! Azi, chiar l-ai chemat la Tine?”, au mai fost întrebările fără răspuns ale soției îndurerate.

Cum a murit Ekeng


    Patrick Ekeng a căzut secerat pe terenul de fotbalFoto: arhivă Click!
Patrick Ekeng a căzut secerat pe terenul de fotbalFoto: arhivă Click!

Jucătorul dinamovist Patrick Ekeng a murit, vineri seară (6 mai), la 26 de ani, după ce s-a prăbuşit pe teren, la meciul cu FC Viitorul. Camerunezul a fost scos de pe teren cu ambulanţa, în minutul 70 al meciului jucat de Dinamo cu FC Viitorul, după ce a căzut fără a fi atins de vreun alt fotbalist. Ekeng a fost transportat la Spitalul Floreasca, după ce jucătorii au solicitat intervenţia echipelor medicale, iar suporterii de la peluză au deschis porţile să intre salvarea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net