Song, suspendat trei meciuri pentru lovitura de K1!

Ultima actualizare:

    Alexandre Song poate face carieră şi-n sporturile de contact
Alexandre Song poate face carieră şi-n sporturile de contact

Mijlocaşul camerunez Alexandre Song a fost suspendat trei meciuri de FIFA, ca urmare a eliminării de la partida cu Croaţia, când a lovit cu cotul în spate un adversar.

Song a fost eliminat la meciul de miercurea trecută, în minutul 40, pentru că l-a lovit cu cotul în spate pe croatul Mario Mandzukici.

El nu va juca în această seară contra Braziliei şi va rata alte două meciuri, după Campionatul Mondial, ţinând cont că africanii vor părăsi competiţia după faza grupelor. Totodată, Song a fost amendat de FIFA cu 20.000 de franci elveţieni.

Reprezentativa Camerunului a fost eliminată de la Cupa Mondială, după ce a fost învinsă, miercuri, la Manaus, cu scorul de 4-0 (1-0), de selecţionata Croaţiei, în etapa a doua a grupei A a competiţiei.

Dacă eşti pasionat de fotbal, acum ai şansa de a câştiga o tabletă şi alte zeci de premii! Intră pe secţiunea dedicată Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro şi participă la concurs. AICI aveţi link către concursul cu întrebări din istoria Mondialelor de fotbal.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net