Soljic, acuzat de blat pentru FCSB! Şi nemţii l-au anchetat în 2009 pentru trucări de meciuri

Ultima actualizare:

    Timişoarenii vor să-i rezilieze contractul jucătorului croat după ce au considerat suspect de ciudate greşelile acestuia din partida pierdută în Cupă, scor 0-3Foto: Mediafax
Timişoarenii vor să-i rezilieze contractul jucătorului croat după ce au considerat suspect de ciudate greşelile acestuia din partida pierdută în Cupă, scor 0-3Foto: Mediafax

Poli a fost desfiinţată în acest sezon de FCSB, roş-albaştrii administrândule bănăţenilor trei înfrângeri la 0, cu 11 goluri marcate în total. La ultima n-a fost de vină doar forma bună a bucureştenilor, ci şi un jucător din propria curte care a părut că joacă pentru adversar. Cel puţin aşa cred şefii lui Poli, care nu mai înţeleg nimic din prestaţia lui Josip Soljic.

Echipa lui Ionuţ Popa părea că a învăţat ceva din acel 0-7 de pe Arena Naţională şi a început mai atentă şi mai organizată partida din Cupă, de pe Dan Păltinişanu. I-a ţinut 12 minute, pentru că Soljic l-a faultat clar în careu pe Golofca şi doar “orbul găinii” care pare să-l fi lovit în ultima vreme pe Ovidiu Haţegan a făcut ca FCSB să nu aibă deja 1-0. S-a reparat în minutul 34, dar nu din burtă, compensatoriu, ci pe bune! Bocşan a căutat mingea pe partea pe care nu era şi i-a tras un cot în gât lui Gnohere. Penalty, roş-albaştrii în avantaj, iar Poli s-a văzut în postura s-o ia de la capăt. Când echilibraseră meciul a venit însă chifteaua adevărată, care a scos din minţi pe toată lumea. Acelaşi croat Soljic, aflat aproape de central terenului, a decis că cel mai bine ar rezolva el o minge care venea plouată din cer dacă i-ar trimite-o acasă cu capul propriului portar! Logic, nu s-a putut impinge în gât ca “Inspector Gadget”, iar mingea trimisă de fruntea lui Soljic n-a străbătut nici jumătate din distanţa până la Straton, pentru că pe drum a fost interceptată de Golofca, care l-a lobat pe Straton şi a făcut 2-0 pentru FCSB.

A veni de la Zapresic, unde avea contract de amator

De aici nu s-a mai putut repara nimic, s-a terminat 3-0 pentru trupa lui Nicolae Dică, iar la final au venit acuzaţiile foarte grave la adresa croatului în vârstă de 30 de ani venit iarna trecută de la Inter Zapresic, unde avea contract de amator. Trebuie reziliat imediat contractul lui Soljic. Îmi susțin afirmațiile cu evoluția lui de pe teren, pe care a văzut-o toată țara. Nu fac cinste fotbalului și tricoului clubului Poli. Păcat de munca și de efortul colegilor, dar prestația lui a năruit tot ce construiau aceștia. Nici un jucător de 17 ani nu dă pasă înapoi cu capul de la 40 de metri când trei atacanți merg spre poartă. Ca să nu mai zic că primul lui contact la Golofca a fost penalty, îl ia în careu, nici nu s-a dus la minge. Eu nu pot să mă compromit cu Soljic”, a declarat Radu Birlică, vicepreședintele celor de la ACS Poli Timișoara. Şi fără a fi adepţii teoriei conspiraţie, se pare că ce spune acesta are o acoperire, mai ales dacă ne uităm la trecutul lui Soljic. În 2009 el a fost suspect în cel mai mare caz de trucare de meciuri în Europa, investigat de procurorii germani. Soljic juca atunci la FC Gossau, în Elveţia, unde a fost dus și plătit de unul dintre capii rețelei, compatriotul său Marijo Cvrtak, condamnat ulterior la 5 ani și jumătate de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net