ŞOC. Se cere amânarea alegerilor FRF pentru un audit financiar al administraţiei Burleanu

razvan_burleanu_discurs7.jpg

Liga 1 şi Liga 3 vor avea în curând mai puţin echipe pentru a se preveni abandonul
Foto: Click!

Lupta dintre Răzvan Burleanu şi Ionuţ Lupescu pentru şefia FRF s-a transformat într-un meci urât, cu lovituri sub centură şi acuzaţii greu de demonstrat.

Actualul preşedinte speră ca dezvăluirile lui de ultimă oră cu privire la anumite activităţi ale lui Lupescu din perioada când acesta lucra la FRF alături de Mircea Sandu să fie arma secretă şi să-i aducă victoria. Mulţi spun însă că nu e corectă această luptă, pentru că Lupescu nu are posibilitatea să arate şi el lumii acte din timpul mandatului lui Burleanu. Astfel, fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, şi fostul patron al lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, au avansat propunerea de amânare a alegerilor pentru a verifica şi contabilitatea actualei administraţii, astfel încât să fim 100% informaţi cu privire la cine a comis şi cine nu a comis greşeli sau, eventual, ilegalităţi.

Răzvan Burleanu va câştiga alegerile de la Federația Română de Fotbal. Burleanu e ajutat de fraţii noştri cu ochii albaştri. Lupescu, dacă e băiat deştept, îl cheamă pe Puşcaş şi îi propune postul de secretar general la Federaţie. E singura lui şansă, dacă se aliază are şanse să câştige, altfel nu. El, Pușcaș, e cel mai bun dintre cei trei. A fost fotbalist, a fost conducător, a fost antrenor, a fost impresar. Are și caracter. Dacă ar trebui să votez, el ar fi favoritul meu. Cred că are de pe acum 50-70 de voturi, dar nu știu dacă-i ajung.

Sigur că Lupescu are anvergură mai mare, dar programul lui Pușcaș e cel mai bun. În opinia mea, Lupescu și Pușcaș trebuie să se înțelegă, să colaboreze și să fie unul președinte și celălalt secretar general, cum or ieși la vot.

Mă tem însă să nu-i aresteze pe amândoi cu o zi-două înainte de alegeri. Burleanu e numai pe interesul său, nu în interesul fotbalului. E bună ideea lui Porumboiu de a se amâna alegerile și a se face un audit din 2014 încoace, să știe alegătorii exact cum stau lucrurile", a declarat Dumitru Dragomir.

dragomir.jpg

Dumitru Dragomir a fost şef la LPF timp de 17 ani, între 1996 şi 2013
Foto: Click!

 

Loading...
 
 

Citește și