Şoc în Liga 1! Becali anunţă revenirea lui Borcea la Dinamo

cliima20100824_0037_1.jpg

Naşul fostului acţionar al câinilor spune că acesta şi-a făcut planul pentru redresarea “câinilor”
Foto Click!

Cristi Borcea, 47 de ani, face puşcărie din cauza fotbalului şi pentru o perioadă a părut lecuit de acest fenomen. După ultimele declaraţii de dragoste venite din partea fanilor, acesta s-a răzgândit şi e decis să revină în forţă.

Informaţia reimplicării lui Borcea la Dinamo a fost dezvăluită de Gigi Becali, naşul olteanului, care a spus şi cum are de gând să procedeze fostul acţionar din “Groapă”. “Am vorbit cu finul Borcea, a plâns de bucurie că l-au votat fanii într-un sondaj. O să intre în fotbal când va fi eliberat. Ia încă trei inși cu el. E posibil să rămână și Negoiță în acționariat. Unul din cei trei cred că e Badea. Cristi pare superficial, indolent, dar mă uimește. E ordonat, calculează totul la milimetru. Dacă s-ar fi ocupat numai el cred că alta era treaba la Dinamo acum”, a spus Becali la PRO X. Pentru asta e mai întâi necesar ca Borcea să iasă din închisoare, unde din martie 2014 ispăşeşte o pedeapsă de șase ani și patru luni în “Dosarul Transferurilor”. Dinamovistul a rămas singura persoană încă în arest dintre cele opt condamnate şi ar putea fi eliberat condiționat în curând. Cu Borcea şef între 1998 şi 2012, Dinamo a câștigat 4 titluri, 6 Cupe și 2 Supercupe ale României.

Loading...

Citește și

  • Gruparea „Blanco” a ratat tot în Spania şi după eliminarea de Leganes, din Cupă, şi rămânerea la 19 puncte în spatele Barcelonei, nu mai are ce să aştepte de la sezonul 2017-2018. Pe buzele preşedintelui Perez şi al fanilor nu stă însă cuvântul „reconstrucţie”, ci „revoluţie”, iar ea e pe cale să înceapă chiar din vârf.

  • Internaţionalul român s-a despărţit de Karabukspor şi s-a întors la ruşii de la Grozny, dar nu pentru a sta, ci pentru a fi dat mai departe. Cecenii n-au nici ei nevoie de el şi sunt deschişi la orice ofertă. Torje e sătul de zone exotice şi vrea acasă, iar după câteva pierderi grele Dinamo le poate lua ochii fanilor cu aducerea „Piticului. Un nou „câine”” care se întoarce la coteţul lui cu coada între picioare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1